Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan, surpriză pentru fani de ziua ei de naștere. Ce fotografie a postat pe contul de socializare

Andreea Bălan, surpriză pentru fani de ziua ei de naștere. Ce fotografie a postat pe contul de socializare
Andreea Bălan își aniversează astăzi ziua de naștere și e mai fericită ca niciodată. După multe săptămâni în care s-a vorbit despre relația ei cu tenismanul Victor Cornea, vedeta nu se mai ascunde.

Cântăreața a postat prima fotografie alături de bărbatul care spune că o face fericită.

Cu puțin timp în urmă, Andreea Bălan a postat pe contul de socializare câteva fotografii cu noul iubit și a spus, în câteva cuvinte, cât de bine se simte în acest moment pentru că iubește și e iubită așa cum și-a dorit dintotdeauna.

El e bărbatul care i-a șters lacrimile Andreei Bălan

„Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, au fost cuvintele Andreei Bălan. Cei doi apar îmbrățișați și extrem de bucuroși că s-au întâlnit unul pe celălalt. Poate de data asta Andreea va sparge gheața și va găsi bărbatul pe care-l așteaptă de o viață.

Fericirea are chipul lui…

„La mulți ani fericiți, iubito”

Imediat, prietenii din online au felicitat-o pentru alegerea făcută, ba chiar unul dintre internauți a menționat că „bărbatul acesta e superb, ceilalți… praf”. „Mereu asumată! Să rămâi așa totdeauna! Ai dreptul la iubire și ai dreptul să încerci și să arăți asta! Invidioșii vor spune iar că împrăștii cu venin în tatăl copiilor de ciudă”,

Andreea e mereu alături de iubitul său

„Domnul să vă ajute să aveți cea mai frumoasă relație”, „La mulți ani, Andreea, îți doresc tot ce e mai frumos pe acest pământ”, sunt doar câteva din mesajele celor care o urmăresc pe Andreea Bălan. Cel mai frumos mesaj a fost, evident, de la Victor: „La mulți ani fericiți, iubito”.

Cum a trecut peste despărțirea de George Burcea

Andreea a trecut cu greu peste divorțul de George Burcea, dar pentru asta a apelat la un grup de prieteni pe care-i suna zilnic și le spunea prin ce trece. „Eu mi-am făcut un grup de suport, patru oameni, cărora le-am zis că m-am despărțit și timp de patru luni i-am sunat pe toți, pe rând, am văzut asta în filme.

Andreea și George și-au găsit fericirea în brațele altora

În fiecare zi îi luam la rând, le ziceam aceleași lucruri. După astea patru luni de zile mi-am trecut dintr-o dată. Cu toții avem nevoie de prieteni foarte apropiați, care trebuie să fie lângă tine, pentru o perioadă limitată. Cam asta aș sfătui, alege doi, trei prieteni și vă dați un termen de două-trei luni”, a spus Andreea Bălan pe YouTube.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre