Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bănică e distrusă. „Mă simt atât de vinovată… Aș vrea să mă ierte și să îi promit că nu voi mai greși…”

Andreea Bănică e distrusă. „Mă simt atât de vinovată… Aș vrea să mă ierte și să îi promit că nu voi mai greși…”
Momente cumplite pentru Andreea Bănică care se simte neputincioasă în fața vieții.

Andreea Bănică le-a explicat fanilor care e motivul pentru care a lipsit de pe rețelele de socializare. Pur și simplu nu mai face față.

Andreea Bănică e distrusă. „Mă simt atât de vinovată… Aș vrea să mă ierte și să îi promit că nu voi mai greși…”

De 15 ani, cățelul Andreei Bănică, membru al familiei cu drepturi depline, îi face viața mai frumoasă. Din nefericire însă, micuțul s-a îmbolnăvit, iar artista alături de copii și medici fac tot ce le stă în putință pentru ca situația să revină la normal.

“Este primul meu băiețel”

Vedeta a postat un mesaj impresionant în care a explicat că blănosul este primul ei băiat și se simte vinovată pentru că l-a neglijat de când Noah a venit pe lume. „Dacă nu am mai fost așa activă în ultima perioada este și pentru faptul că Nino este bolnav… îmi doresc să ne mai bucurăm împreună, să îl mai văd murdărel, să îl mai spăl la funduleț, să mai facă pipi în casă, să mai găurească o canapea.

Să mai roadă un pantof, să îi mai suport trăznăile, să mai fugă după pisici, să se mai înfoaie la câte un câine mai mare că el, să îl pupe pe Lucian mai mult decât pe mine. Este primul meu băiețel, iar de când l-am născut pe Noah l-am neglijat din ce în ce mai mult. Situația e destul de gravă, dar Andreea nu și-a pierdut speranța.

“Mă rog la o minune

Mă simt atât de vinovată și incapabilă să îl pot ajuta, încât aș vrea să dau 5 ani înapoi să îi spun să mă ierte și să îi ofer mai multă atenție. Poate doar dacă ar vorbi aș putea să mă ierte și să îi promit că nu voi mai greși, că voi petrece mai mult timp cu el, că îl voi spală și peria mai des, că îi voi ascultă nevoile… Aproape 15 ani împreună și mă rog la o minune”, a fost mesajul postat de Andreea Bănică pe Instagram.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre