Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu fostul soț. „Se ocupă avocații!”

Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu fostul soț. „Se ocupă avocații!”
Din 2013 de când a divorțat de Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu nu mai are liniște. Cei doi au avut procese lungi de dus.

Divorțul dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu a continuat cu multe alte procese legate de partaj și de pensia alimentară pentru cei doi copii.

Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu fostul soț. „Nici nu am urmărit subiectul…”

Unul dintre acestea făcea obiectul partajului bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial dintre cei doi. Din nefericire pentru Andreea, a fost câștigat de fostul soț. Magistrații au respins cererea făcută de prezentatoare care nu a primit nici un leu, nici măcar pentru cheltuielile de judecată.

„Respinge cererea principală, ca prescrisă. Respinge cererea reconvenţională, ca neîntemeiată. Respinge capătul subsidiar al cererii principale, ca rămas fără obiect. Respinge cererile de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiate”, se arată în decizia magistraților.

Ce le-a încurcat partajul

Potrivit surselor, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu, ar fi investit o sumă mare de bani într-o firmă pe care o aveau în timpul căsniciei care, după ce au făcut un credit de 80.000 de euro, a început să aibă datorii mari. Ulterior, firma a dat și faliment, iar Andrei Zaharescu s-a înscris la masa credală.

După vânzarea bunurilor și plata creditului, acesta a primit suma de 127 675 de lei. ”Nu știam că s-a dat sentința, probabil trebuie să mă informeze avocatul. Dar nu mă interesează. A trecut prea mult timp, probabil de aceea s-a prescris. Lucrurile s-au schimbat de atunci, viața s-a schimbat, de aceea nici nu am urmărit subiectul, se ocupă avocații”, a declarat Berecleanu pentru Fanatik.

Suntem mereu conectați, chiar și atunci când suntem la distanță

După ce l-a cunoscut pe doctorul Constantin Stan, viața Andreei s-a schimbat radical. Ea s-a căsătorit cu medicul și este o femeie cu adevărat fericită și împlinită. “În ceea ce ne privește, nu e un secret, e vorba doar de felul în care ne privim, în care ne vorbim, în care ne dorim o viață împreună. Suntem mereu conectați, chiar și atunci când suntem la distanță. Ne simțim chiar și când nu putem comunica. Este o uniune totală”, a mărturisit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre