Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Mantea s-a speriat când s-a uitat în oglindă. „Este ceva rău. Nu înțeleg…”

Andreea Mantea s-a speriat când s-a uitat în oglindă. „Este ceva rău. Nu înțeleg…”
E una dintre cele mai frumoase femei și încearcă să-și păstreze această imagine. Dar problemele au năpădit-o pe Andreea Mantea.

Recent, Andreea Mantea le-a dezvăluit fanilor cu ce situație incredibilă se confruntă. Nu i-a venit să creadă așa ceva.

Andreea Mantea s-a speriat când s-a uitat în oglindă. „Este ceva rău. Nu înțeleg…”

Senzuală, frumoasă și inteligentă, Andreea Mantea are mereu grijă să arate impecabil. Dar chiar și atunci când nu s-a machiat, le-a arătat fanilor cum este cu adevărat, iar aceștia au lăudat-o. Recent însă, bruneta a mers, ca de obicei, la cosmetică pentru a-și face un tratament.

Când s-a reîntors acasă și s-a privit în oglindă, vedeta a avut pur și simplu un șoc. Toată fața ei era plină de coșuri. Andreea habar nu are ce s-a întâmplat și le-a cerut sfatul internauților care s-au confruntat de-a lungul timpului cu așa ceva.

„Cred că trebuie să folosesc produse fără nimic în ele”

„Am ajuns acasă, m-am demachiat și cam atâtea coșuri și coșulețe am descoperit pe față. Știam că multe ies pe bază de stres sau din cauza problemelor hormonale. Dar astea de aici? Vai, aici sunt două. Este ceva rău. Nu înțeleg, serios. Cred că trebuie să folosesc produse fără nimic în ele. (…)

Am zis că nu ar strica niște antibiotic și puțin tratament la câte am pe față. Dacă știți ceva care m-ar putea ajuta, vă aștept cu drag recomandările pentru că nu se poate așa. Nu se poate, efectiv!”, le-a spus ea fanilor din online.

Boala autoimună de care suferă îi creează mari probleme

Andreea Mantea suferă și de o boală autoimună care îi dă viața peste cap. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, ea are și multe alergii, de aceea trebuie să fie extrem de atentă la alimentație. Pentru a ține situația sub control, trebuie să administreze zilnic și șase pastile.

„Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii.

Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele”, a povestit Andreea Mantea, la „Teo Show”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre