Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin, amenințată cu moartea. I s-a furat și carul de filmare

Andreea Marin, amenințată cu moartea. I s-a furat și carul de filmare
A ieșit la iveală un scandal uriaș între Anamaria Prodan și Andreea Marin. Iată de la ce s-a pornit totul.

Două femei puternice, Anamaria Prodan și Andreea Marin au ajuns la o discuție care a degenerat într-un scandal de proporții.

Andreea Marin, amenințată cu moartea. I s-a furat și carul de filmare

Cu câțiva ani în urmă, Andreea Marin a plecat în SUA, urmând să realizeze o serie de interviuri cu personalități de la Hollywood. Sponsorul principal al emisiunii a fost chiar sexy impresara Anamaria Prodan. După ce s-a ajuns în Statele Unite, totul a luat o turnură neașteptată, pentru că a fost furat carul de filmare.

„Hoțul” făcea parte din firma cu care lucra fosta zână a suprizelor în America. Potrivit informațiilor oferite de Anamaria Prodan, din acest motiv filmările au trebuit să fie întrerupte. Totodată s-a pornit și o discuție neplăcută între Anamaria Prodan și Andreea Marin, iar acesta a fost la un pas să fie un scandal de proporții. La un moment dat s-a ajuns mult prea departe, iar prezentatoarea tv a fost la un pas să fie bătută, fiind și amenințată cu moartea.

„Pe mine m-a surprins în mod plăcut Andreea. Eu mă așteptam să plece, dar nu a făcut-o”

A fost, într-adevăr, un scandal aici. Andreea a fost omul care a avut cel mai mult de suferit. Pe mine m-a surprins în mod plăcut Andreea. Eu mă așteptam să plece, dar nu a făcut-o. Ar fi putut să plece în următoarea secundă după ce a fost amenințată și aproape bătută. Eu merg pe cale legală. Avem o hârtie prin care Daniel Axinte recunoaște că toate casetele și echipamentul sunt la el. Aștept șeriful să văd ce va decide.”, a declarat în trecut Anamaria Prodan, potrivit Evenimentul Zilei.

Andreea Marin a demonstrat că este o adevărată profesionistă

Chiar dacă a avut o asemenea problemă, Andreea Marin a făcut tot ce a putut să-și ducă la capăt angajamentul, lucru apreciat de toată lumea. În ceea ce-l privește pe cel care a furat carul și casetele filmate, Daniel Axinte, acesta nu a scăpat. Componenții echipei cu care Andreea Marin a fost în Los Angeles au recunoscut că acesta a amenințat-o cu moartea pe fosta zână a surprizelor și au depus reclamații la poliția din Burbank, LA.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre