Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin, așa cum nu ați văzut-o niciodată. Ce face cu iubitul în văzul lumii. Foto

Andreea Marin, așa cum nu ați văzut-o niciodată. Ce face cu iubitul în văzul lumii. Foto
După trei eșecuri în căsnicie, Andreea Marin trăiește alături de Adrian Brâncoveanu povestea de dragoste la care a visat toată viața.

Dacă până acum fosta zână a surprizelor se ferea de ochii curioșilor, acum nu vrea decât să trăiască așa cum îi place alături  de iubitul său. Fără să o interese gura lumii.

E fericită și împlinită alături de Adrian Brâncoveanu și acest lucru se vede cu ochiul liber. Recent, Andreea Marin și jumătatea sa au fost fotografiați de paparazzi de la Cancan la o sesiune de shopping în mall. Vedeta, care s-a împlinit în ultima perioadă, s-a făcut blondă, a ales să schimbe hainele sobre cu unele casual.

Andreea Marin se comportă ca o adolescentă

Zâna, foarte schimbată de cum o știau românii, s-a comportat ca o adolescentă îndrăgostită, a mers de gât cu iubitul și părea că nu-i pasă de curioșii care întorceau capul după cei doi. Cei doi au ale să mănânce la un restaurant grecesc, apoi au colindat fericiți magazinele. Mai mic cu zece ani decât diva, Adrian Brâncoveanu o sorbea din priviri pe iubita lui, demonstrând că relația lor e mai stabilă ca niciodată.

„Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, a afirmat Andreea cu ceva timp în urmă.

De ce nu mai vrea să se căsătorească

După ce a suferit enorm în mariaje, Andreea Marin preferă să-și trăiască povestea de iubire în liniște, dar fără să-și mai facă planuri de căsătorie. „Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată. Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție.

Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii. (…) În ziua de azi, lucrurile sunt altfel decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi, oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă.”, a mai spus vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre