Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin, fotografii emoționante din copilărie. Mesajul vedetei i-a făcut pe fani să lăcrimeze

Andreea Marin, fotografii emoționante din copilărie. Mesajul vedetei i-a făcut pe fani să lăcrimeze
Născută cu doar trei zile înainte de Crăciun, Andreea Marin a împlinit astăzi 48 de ani. Vedeta a postat câteva fotografii din copilărie, alături de părinții care astăzi sunt îngeri care o ocrotesc din ceruri.

Chiar dacă de mult timp nu-i mai are pe cei care i-au dat viața alături de ea, Andreea Marin nu-i poate uita. A strâns suferința într-un colț al sufletului, a mers mai departe în viață, dar dorul nu-i dă pace. Și atunci se reîntoarce în copilărie să își ia puterea. Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj tulburător alături de câteva fotografii cu părinții, care i-a înduioșat pe toți fanii fostei zâne a surprizelor.

„Vă iubesc și vă mulțumesc, îngerii mei păzitori! Și să știți că am și aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă”

„De aici am plecat la drum către lumea cea mare. Acum 48 de ani, din brațele lor calde și protectoare. Îmi sunt îngeri în cer și un dor nestins mă duce cu gândul la ei, părinții mei, rădăcinile mele iubitoare, Violeta și Dan Nicolae.  Vă iubesc și vă mulțumesc, îngerii mei păzitori!

Și să știți că am și aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă ce au rămas să aibă grijă de sufletul meu. Tot ce sunt vi se datorează vouă, nici nu-i nevoie să rostesc nume, căci voi știți cine sunteți: cei ce au înțeles cât de important e să fii alături la nevoie mereu, nu doar din când în când. Sunteți parte din mine. Vă mulțumesc!”, a transmis Andreea Marin pe rețelele de socializare, alături de imaginile postate cu părinții săi.

Mesaj pentru cea mai bună fiică

Nu demult, vedeta și-a serbat fetița, motiv pentru care a vrut să-i spună Violetei, pentru a nu știu câta oară, cât de mult o iubește și cât este de fericită că este mama ei. „Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!”, au fost cuvintele vedetei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre