Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Sava de la Antena 3 CNN, la mare, la soare! Prezentatoarea de talk-show-uri politice e într-o formă de invidiat. Foto

Andreea Sava de la Antena 3 CNN, la mare, la soare! Prezentatoarea de talk-show-uri politice e într-o formă de invidiat. Foto
„Mă mișc, mănânc deștept și-mi place să gândesc la fel” este motto-ul Andreei Sava, prezentatoarea de talk-show-uri politice și de anchete jurnalistice de la Antena 3 CNN. Vedeta și-a fermecat recent fanii, postând fotografii cu ea într-un superb costum de baie. Arată demențial!

Andreea Sava de la Antena 3 CNN nu e doar un vlogger și blooger cunoscut, ci și un jurnalist de nota zece. Dar și o femeie frumoasă, care pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe! E perfectă în costum de baie!

Andreea Sava de la Antena 3 CNN și-a luat o binemeritată vacanță în însorita Sicilie, unde s-a distrat și s-a relaxat. Vedeta s-a fotografiat alături de cei dragi și le-a spus fanilor săi că „prefer vinerile așa”. Toși urmăritorii de pe pagina ei socială au văzut cât de bine poate să arate în costumul de baie, așa că inimioarele au curs pe contul de socializare.

Care e secretul frumuseții sale

Andreea Sava s-a distrat în Sicilia împreună cu oameni foarte apropiați . Sursă foto: instagram

Pe blogul său, Andreea Sava le-a dat doamnelor și domnișoarelor câteva sfaturi pentru a-i păstra frumusețea în timpul verii.

Prezentatoarea le-a recomandat să consume multă apă, pentru că „dacă nu te hidratezi cum trebuie, se va acutiza și senzația de foame”. În consecință, cel mai indicat ar fi să aveți permanent în geantă o sticlă cu apă din care să beți mereu pe parcursul zilei.

Fructele-minune de sezon

Andreea Sava, perfectă în costum de baie. Sursă foto: instagram

De asemenea, Andreea Sava a vorbit și de fructele-minune din sezonul verii. E vorba de caise, piersici, pepene roșu sau vișinele.

„Fac minuni pentru siluetă și sănătate (…) ideea însă, e să le mănânci în prima parte a zilei, separat și la distanță de 2 ore de orice altă masă.

De ce? Pe de o parte deoarece conțin fructoză care, dacă nu ești atent(ă) îngrașă și, pe de altă parte, fiindcă pot îngreuna digestia”, a spus prezentatoarea. Puneți fructele preferate în iaurt grecesc de 10% grăsime și optați pentru ceaiuri călduțe și fresh-uri din fructe.

Cât privește înghețata, Andreea Sava recomandă să „o mâncați încet, s-o țineți în gură până se topește și nu mai e la fel de rece și abia apoi s-o înghițiți. În plus, fiți foarte atenți(e) la ingrediente, atunci când o cumpărați”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre