Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Tonciu nu are limite după eliminarea de la Survivor. „CRBL este un bădăran”

Andreea Tonciu nu are limite după eliminarea de la Survivor. „CRBL este un bădăran”
După ce a revenit acasă, Andreea Tonciu s-a liniștit puțin, apoi a început să spună tot ce nu a știut nimeni din culisele emisiunii Survivor România.

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Andreea Tonciu a vorbit despre comportamentul concurenților de la Survivor. Declarațiile sunt, cu adevărat, incendiare.

Andreea Tonciu nu are limite după eliminarea de la Survivor. „CRBL este un bădăran”

Cum sunt concurenții din echipa Faimoșilor când nimeni nu îi vede? Andreea Tonciu a spus totul. Bruneta i-a mărturisit lui Măruță că regretă că nu a putut să se pregătească atât de bine pe plan sportiv, dar dacă telespectatorii o vor dori, se va întoarce la Survivor.

Andreea mai susține că probele au fost foarte grele dar și mai complicată a fost adaptarea cu cei cu care a trăit acolo. „Așa suflete rele și reci nu am văzut în viața mea. În afară de Otilia, Roxana și Zmărăndescu care nu prea se băga”, a spus Tonciu.

„Pentru mine CRBL nu semnifică absolut nimic”

Bruneta a avut doar cuvinte grele la adresa lui CRBL, pe care nu-l consideră nici prietenul ei și nici măcar… bărbat. Asta pentru că a dat dovadă de mahalagism. „Pentru mine CRBL nu reprezintă absolut nimic, pentru mine CRBL este un bădăran pentru că nu știe cum să se poarte cu o femeie. Eu sunt curioasa cum se comportă cu soția lui, cu copilul lui pentru că el era singurul care zicea că nu îi este dor de nimeni, nu îi este dor de familie.

El este foarte rău și din cauza asta nu se plânge. Are un suflet foarte rău și este foarte dur ca om. Am rămas și eu surprinsă pentru că de la o singură întrebare, fără vreo jignire, CRBL a izbucnit, m-a înjurat, aproape că m-a bătut. Crede-mă că mai avea puțin și mă bătea. Da, CRBL a vrut să mă agreseze și eu eram fericită dacă mă agresa. Pentru că dacă el își permitea să mă agreseze, făceam altfel lucrurile.

Aveam un avocat bun care se ocupa de tot și zbura din emisiune, dar el nu își dorește asta pentru că el își dorește să stea până în finală. Dar la cât de praf este pe teren cred că o să zboare foarte repede. Nu mi se pare că CRBL este un om care să participe la Survivor”, este părerea Andreei, spusă în emisiunea lui Măruță.

A legat o prietenie cu Otilia

Pe de altă parte însă, bruneta a reușit în zece zile cât a stat în emisiune să lege o frumoasă prietenie cu Otilia și abia așteaptă să se reîntoarcă acasă. Nici Xenia nu a deranjat-o cu nimic iar despre Radu Itu spune că este un băiat foarte bun. „Făcând parte din această echipă o să fie foarte influențat și deja câțiva băieți îl luau la mișto și nu era ok pentru el. Dacă o să fie puternic poate să reziste”, a mai spus Andreea.

„Noi ne-am dus la un reality show în care este vorba despre probe sportive, nu ne-am dus la jungla iubirii ca să ne combinăm”

În ceea ce o privește pe Laura Giurcanu, Andreea o acuză că a stat mult prea mult lipită de TJ Miles, lucru care nu i s-a părut deloc normal. În viziunea Andreei, Survivor e o competiție, nu un loc unde să te combini. „Am cunoscut-o pe Laura Giurcanu aici, la Survivor. Nu mă știam cu ea.

Am cunoscut-o pe sora ei pentru că am făcut parte dintr-un al reality show împreună. Mi s-a părut o fată ok până într-un punct. Vi se pare normal să ai un iubit acasă și să pleci cu un bărbat în apă, să stai trei ore? Fetele astea cred că au greșit emisiunea, sunt la jungla iubirii. (…) Noi ne-am dus la un reality show în care este vorba despre probe sportive, nu ne-am dus la jungla iubirii ca să ne combinăm.

Să vă zic ce m-a deranjat pe mine pentru că nu a fost dat pe post. Iese domnișoara Laura din apă și eu i-am făcut o atenționare: vezi că ți se vede ceva, chiloții ei o luaseră razna. Și ea a spus atunci ‘vai, cum îți permiți să mă jignești’. Asta a fost o atenționare de la femeie la femeie”, a declarat Andreea.

„S-a văzut că a vrut să aibă o relație cu Xonia”

Legat de TJ Miles, Andreea crede că acesta a vrut să aibă o relație cu Xonia, apoi cu Otilia și ulterior cu Laura. Așa că, Andreea e de părere că a greșit emisiunea.„M-a sunat prietena mea până să aflu echipa Faimoșilor și mi-a spus: Am aflat cu cine ești la Survivor. Cu cine? Cu TJ Miles. Zic, cu cine? Cu ce DJ?

Că nu știam cine este acest TJ Miles. Am înțeles DJ…Nu știu cine este băiatul ăsta, nu știu ce îl recomandă să apară la televizor și știu că a greșit emisiunea, că el a venit la jungla iubirii și din prima zi. De pe avion, s-a văzut că a vrut să aibă o relație cu Xonia, după a vrut să aibă o relație cu Otilia și acum încearcă cu Laura.

Deci băiatul a greșit emisiunea. Xonia era călare pe TJ, îi făcea masaj în fiecare seară”, susține Tonciu. În spirit de glumă, bruneta a mai menționat că Zmărăndescu nu a deranjat-o cu nimic, dar avea o singură hachiță: sforăia foarte tare. „Dar să știi că m-am bucurat că m-am gândit că dacă sforăie atât de tare poate sperie animalele și nu mai vine nimeni pe noi”, a încheiat Andreea.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre