Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrew Tate a chemat la vizită, în arest, o persoană importantă. Îl aduce cu avionul

Andrew Tate a chemat la vizită, în arest, o persoană importantă. Îl aduce cu avionul
Au loc vizite de gradul zero pentru Andrew și Tristan Tate, în arest, în timp ce martori importanți sunt audiați.

Două femei dispută paternitatea lui Tristan Tate pentru copii lor. Ambele au câte o fetiță, iar una din ele a dus copilul, miercuri, la vizită.

Frații Andrew și Tristan Tate, dar și Luana Alexandra Radu, fostă polițistă la Secția 7, și Georgiana Naghel, iubita celui dintâi, au fost arestați preventiv cu două zile înainte de Anul Nou. Ei au fost acuzați că, în 2021, „au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”. Pe lângă această infracțiune mai e reținută și cea de viol și o alta de sechestrare de persoane.

Tristan și Andrew Tate sunt bărbați prezentabili și astfel și-au atras victimele prin metoda loverboy. În timp ce Andrew Tate avea ca scop să își supună „iubitele” pe care le și numea fățiș sclavele sale, fratele său, Tristan Tate a făcut doi copii. Mai exact, două fiice. El are o fiică cu Abigail Tyson, model OnlyFans, cetățean american, și o alta cu moldoveacna Cristina Pazurati. Când a aflat de existența surorii vitrege a fiicei sale, a sărit ca arsă. Iar acum, potrivit SpyNews, Cristina Pazurati, a mers joi la arestul central alături de fetiță pentru a-l vizita pe milionar. Asta în timp ce autoritățile nu au reușit să dea de urma americancei.

Cine e vloggerul american care îl vizitează pe Andrew Tate în arest

Conform legii, frații Andrew și Tristan Tate au dreptul la 4 membri ai familiei care îi pot vizita. În acest sens, Andrew Tate a anunțat pe Twitter că va fi prezent și un cunoscut vlogger american.

Milionarul spune că, potrivit avocaților, are dreptul la 5 vizitatori, anunțând că patru sunt membri familiei, iar al cincilea e unul dinte cei mai urmăriți internauți.

În vârstă de 22 de ani, Adin David Ross este un streamer american pe Twitch și YouTube, cel mai bine cunoscut pentru streaming NBA 2K20 și GTA V. El are are aproape 5 milioane de urmăritori numai pe Instagram, unde abia a făcut 16 postări. Trăiește în Three Rivers, California.

Ce se întâmplă joi în dosarul fraților Tate

Tot joi, procurorii DIICOT continuă audierea martorilor în dosarul acestora. Ei au început săptămâna aceasta și perchezițiile informatice, c u telefonul fostei polițiste, Luana Radu. În plus,  oamenii legii au analizat conținutul pe care l-au găsit în telefoanele și dispozitivele mobile ale celor doi milionari. Conform presei, la audierile de azi va fi prezent și Bogdan Stancu, bodyguard-ul celor doi.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre