Fața neștiută a fraților Tate. Au un punct foarte vulnerabil pe care anchetatorii cu siguranță îl vor exploata – Exclusiv

Fața neștiută a fraților Tate. Au un punct foarte vulnerabil pe care anchetatorii cu siguranță îl vor exploata – Exclusiv
Despre frații Andrew și Tristan Tate știe o lume întreagă. Momentul arestării lor a fost relatat în toată presa internațională, apoi articolele au continuat, publicul fiind curios să afle cât mai multe detalii despre cei doi foști sportivi de performanță deveniți influenceri multi milionari.

Andrew Tate, fratele său Tristan Tate, iubita celui dintâi și o fostă polițistă sunt arestați preventiv din data de 29 decembrie 2022, într-un dosar instrumentat de DIICOT, de trafic internațional de persoane și viol. Până acum au fost identificate șase victime. Ulterior au mai apărut două, care susțin că ar fi fost sechestrate de frați.

În timp ce Andrew, fost campion mondial la kickboxing, cetățean american și britanic, care în 2021 a trecut la Islam este aproape agresiv de vizibil pe toate rețelele de socializare, fratele său, Tristan, pare ceva mai rezervat. Nu e neapărat așa.

Recent, despre Tristan s-a aflat că e tatăl unui copil. Conform surselor, el are o fiică cu un model OnlyFans, Abigail Tyson. În timp ce aceasta postează deseori imagini cu fiica lor, multimilionarul e rezervat.

„O să trăiesc o viață pe care mulți bărbați nu vor reuși niciodată să o experimenteze și o să mor fericit înconjurat cu frumoșii mei copii și nepoți. Nu o să spun niciodată cine sunt sau unde sunt, sau cu cine sunt făcuți, pentru că nu vreau să îmi expun copiii în lumina reflectoarelor”, a declarat Tristan Tate pentru Star Matinal. Deși puțină lume și-l poate imagina pe Tristan Tate făcând gesturi paterne, pe internet au „scăpat” imagini cu acesta ținându-și fiica în brațe.

Ce alte secrete de viață ascund frații Tate

Întotdeauna în clipurile pe care le postează pe rețelele sociale, frații Tate, mai ales Andrew, se laudă cu bogăția lor, cu faptul că sunt de neatins și că trăiesc într-un lux orbitor. Tristan Tate, de exemplu face paradă cu faptul că fumează trabucuri de 6 mii de dolari în mașina sa în valoare de 8,6 milioane de dolari.

Dar tot el dezvăluie că, atât el, cât și fratele său sunt oameni bolnavi. „Inima mea nu pompează 100% sângele de care corpul are nevoie. Iar fratele meu, nimeni nu știe, e asmatic”, a dezvăluit Tristan Tate.

Dezvăluirile despre FRAȚII TATE vor continua în această seară, pe retetesivedete.ro. Nu le ratați!

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre