Simona Ionescu / Redactor Șef

Angela Rusu a devenit bunică la 46 de ani înainte ca ea însăși să nască o fetiță. Prima fotografie cu îngerașul

Angela Rusu a devenit bunică la 46 de ani înainte ca ea însăși să nască o fetiță. Prima fotografie cu îngerașul
Îndrăgita cântăreață Angela Rusu nu-și mai încape în piele de fericire. Fiica ei, Larisa, a devenit mămică, iar vedeta a postat prima fotografie cu bebelușa. Senzațional este că Angela Rusu a devenit bunică la 46 de ani înainte ca ea însăși să nască o fetiță.

E topită de când a aflat că este bunică. Angela Rusu nu a rezistat și a postat pe Instagram prima fotografie cu îngerașul.

A devenit bunică. Angela Rusu a postat prima fotografie cu bebelușul

Angela Rusu le-a dat cea mai frumoasă veste fanilor săi. A devenit bunică cu puțin timp înainte. Frumoasa interpretată nu a putut rezista tentației de a le arăta tuturor bebelușul, așa că a făcut o fotografie și a postat-o pe contul său de Instagram. Bineînțeles, la poză a pus și un comentariu de suflet.

„Cel mai intens si frumos sentiment, să fii BUNICĂ..👼🏻🎀 Te iubim mult de tot, ALICE 💎💖”, a scris Angela Rusu pe Instagram.

Când va naște celebra interpretă de muzică populară

Pe de altă parte, Angela e și ea însărcinată și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge în brațe copilul. Vedeta a declarat că va naște pe 1 iunie, dată la care este programată pentru cezariană „Cezariana mea este programată pe data de 1 iunie. E diferență de două-trei săptămâni între fetițe”, a declarat bruneta cu puțin timp în urmă.

Are o mamă vitregă cu 15 ani mai tânără ca ea

Viața Angelei Rusu e plină de întâmplări ciudate, iar familia acesteia nu are nici o legătură cu cea tradițională. Dacă ea urmează să devină mamă la 46 de ani, tatăl său este căsătorit cu o femeie care este cu doar 15 ani mai tânără ca artista. Pe de altă parte, tatăl și mama vitregă i-au făcut Angelei un frățior, care acum are trei ani.

„Cu Loredana am o relatie specială. Ea era fana mea, asculta muzica mea de ani de zile. M-a îndrăgit înainte să aibă o relație cu tatăl meu. Discutam ca și prietenele, eu mai glumesc și îi spun mama, iar ea nu știe cum să reacționeze.

Diferența de vârstă dintre ea și tatăl meu este de aproape 40 ani, iar între mine și ea este de 15 ani. Am și testat-o să văd cât rezistă, dar a rezistat eroic”, a mărturisit Angela Rusu într-o emisiune a lui Cătălin Măruță.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre