Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie face mărturisiri uimitoare despre rolul ei din filmul „Maria”. Puține femei ar face asta

Angelina Jolie face mărturisiri uimitoare despre rolul ei din filmul „Maria”. Puține femei ar face asta
Angelina Jolie face valuri în lumea cinematografiei cu mărturisirile sale recente despre rolul din filmul „Maria”, un proiect pe care îl consideră extrem de personal și provocator. La aproape 50 de ani, Jolie se arată neînfricată în fața trecerii timpului, abordând subiecte adesea evitate de alte vedete.

Angelina Jolie a făcut recent declarații surprinzătoare despre cum îmbrățișează înaintarea în vârstă, într-un interviu acordat pentru IndieWire. Actrița, care va împlini 50 de ani anul viitor, a declarat că „adoră” să devină o „femeie în vârstă” și se simte împăcată cu această etapă a vieții sale. Într-o industrie unde presiunea de a menține o imagine tânără este mare, Jolie aduce un mesaj de autenticitate și acceptare de sine.

Aceste comentarii au venit în contextul discuțiilor despre rolul ei din filmul biografic „Maria”, în care o interpretează pe legendara cântăreață de operă Maria Callas. Jolie a petrecut luni de zile pregătindu-se pentru acest rol, luând cursuri de operă și italiană pentru a se apropia cât mai mult de personajul său.

Angelina Jolie în rolul Mariei Callas

Actrița a recunoscut că interpretarea lui Callas a fost nu doar o provocare artistică, ci și o experiență transformatoare, care i-a oferit o nouă apreciere pentru arta operei și a dezvăluit o legătură profundă cu Callas, pe care o vede ca fiind extrem de blândă și sensibilă, în contrast cu imaginea publică de putere și distanță.

„A fost o descoperire completă a acestei forme de artă care mi-a transformat viața”, a mărturisit ea.

Angelina Jolie vorbește despre cum rolul în „Maria” i-a schimbat părerea despre titlul de „Divă”

Angelina a reinterpretat și cuvântul „divă”, care era adesea asociat cu Callas. Ea a declarat: „Am reînvățat acest cuvânt prin Maria… și am o nouă relație cu el”. Ea a adăugat, de asemenea, că imaginea publicului despre femei poate fi uneori distorsionată, iar adevărata esență a unei persoane este adesea mult mai complexă decât pare.

Jolie a vorbit despre cum filmările au fost intense și emoționante, culminând cu o premieră copleșitoare la Festivalul de Film de la Veneția, unde a fost întâmpinată cu o ovație de opt minute. Această experiență a întărit legătura sa cu personajul și a demonstrat că, pentru Jolie, fiecare etapă a vieții, inclusiv îmbătrânirea, este una de explorat și celebrat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre