Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie, refuzată de un asasin plătit. Actrița avea planul bine pus la punct

Angelina Jolie, refuzată de un asasin plătit. Actrița avea planul bine pus la punct
Angelina Jolie a trecut prin multe în cei 49 de ani de viață, astfel că viața sa în sine e o poveste. Recent, actrița a povestit cum a fost refuzată la un moment dat de un asasin plătit, exact când avea planul bine pus la punct.

Angelina Jolie a avut multe probleme de-a lungul anilor, iar scandalul în care e implicată de câțiva ani cu Brad Pitt nu este singura cumpănă prin care a trecut actrița. Cândva, pe când avea 22 de ani, Angelina Jolie a fost refuzată de un asasin plătit. 

Când avea 22 de ani, Angelina Jolie s-a confruntat cu episoade severe de depresie. Într-unul dintre aceste momente, actrița a avut gânduri de sinucidere. Aceasta a povestit că, după ce s-a gândit puțin, a ajuns la concluzia la acea vreme că este mai bine să fie omorâtă, decât să-și ia viața, pentru că dispariția va fi acceptată mai ușor de către cei dragi. 

Și-a plănuit singură „asasinatul” 

Angelina a povestit la un moment dat că și-a plănuit meticulos „asasinatul”, pentru a părea un jaf. Ba chiar s-a gândit și la plata asasinului, care urma să fie făcută în tranșe mici pe o perioadă mai mare de timp, pentru a nu lăsa urme în cazul unei anchete viitoare privind moartea ei. 

Angelina Jolie și-a plănuit singură „asasinatul”, pe vremea când se confrunta cu depresie

„Nu sunt atât de greu de găsit în New York. Oricât de nebun ar suna, cred că mulți oameni se gândesc la sinucidere când sunt tineri. Eram foarte conștientă că atât de mulți oameni din jurul meu, precum mama mea, ar avea impresia că nu a oferit suficient sau nu a făcut suficient, dacă mi-aș fi luat viața. Deci, soluția mea a fost dacă altcineva mi-ar fi luat viața – ca într-un „jaf” – atunci ar fi o crimă și nu ar fi simțit cineva că m-ar dezamăgi.”

Asasinul a refuzat-o 

Ceea ce a fost cu adevărat surprinzător a fost reacția asasinului, cu care Jolie a vorbit pentru a-și prezenta planul. Acesta a refuzat-o politicos și a rugat-o să se mai gândească o perioadă dacă chiar vrea să moară. 

Angelina Jolie, acuzată de producătorul arestat pentru hărțuire. Ce învinuire îi aduce
Angelina Jolie a fost refuzată de asasin, care a trimis-o să se mai gândească 2 luni la ceea ce vrea să facă

„Era o persoană destul de decentă și m-a întrebat dacă pot să mă gândesc la asta și să-l sun din nou în două luni. Ceva s-a schimbat în viața mea și m-am gândit că vreau să mai trăiesc”, a spus Jolie.

Bucuria de a fi mamă a schimbat-o 

Cu toate că a recunoscut că nu a avut mereu o viață ușoară, Angelina Jolie a explicat că ceea ce a schimbat-o a fost bucuria de a fi mamă. 

„Nu am fost o adolescentă foarte stabilă. De fapt, nu m-am gândit niciodată că pot fi mama cuiva. Îmi amintesc de decizia de a deveni părinte. Nu a fost greu să iubești. Ceea ce a fost greu a fost să știi că de acum înainte trebuia să fiu cea care se asigură că totul este OK”, a declarat Angelina la un moment dat. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre