Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie și copiii, apariție șoc! I se văd operațiile și urmele tatuajului cu Pitt. Shiloh nu mai e „băiat”

Angelina Jolie și copiii, apariție șoc! I se văd operațiile și urmele tatuajului cu Pitt. Shiloh nu mai e „băiat”
Angelina Jolie și cei cinci copii ai săi au fugit în ultimii ani de lumina reflectoarelor. Fanii au rămas, astfel, cu gura căscată când au văzut cât de diferiți sunt astăzi, față de perioada în care erau o prezență constantă în fața publicului.

Angelina Jolie, 46 de ani, și-a făcut apariția, alături de cinci dintre cei șase copii ai săi, la premiera filmului The Eternals, în Los Angeles. Felul în care arată astăzi, dar și copiii ei, a făcut deliciul publicului.

Angelina Jolie are trei copii biologici cu Brad Pitt – Shiloh, Vivienne Marchelline și Knox Leon, și trei adoptați – Maddox, Pax, și Zahara.

Ținuta purtată de actriță, semnată de casa de modă Balmain, a captat toate privirile. Însă ce a atras cel mai mult atenția a fost un accesoriu metalic pe care Angelina l-a purtat pe buze și bărbie.

Totodată, cele mai comentate aspecte ale apariției sale sunt greutatea și tatuajul dedicat lui Brad Pitt. Actrița este tot mai slabă, iar fanii își fac griji pentru ea. În urmă cu mai mulți ani, Jolie a anunțat că a trecut printr-o operație de mastectomie totală, deoarece a fost detectată prezența unei mutații genetice în organismul ei. Aceasta ar fi putut să îi provoace un cancer la sân, iar mama ei a murit în urma acestei maladii.

Operația prin care a trecut e observabilă, sânii Angelinei fiind lipsiți de naturalețe.

Fanii au observat și urmele tatuajului dedicat fostului soț, Brad Pitt.

Pe brațul stâng, Angelina Jolie are tatuate coordonatele geografice ale locurilor unde s-au născut copiii ei, iar acolo l-a adăugat și pe fostul ei soț. Ultimul de pe „listă”, cel al lui Pitt, a fost șeters cu laserul, însă pe piele a rămas o cicatrice.

Apariția familie Jolie-Pitt a fost una spectaculoasă și pentru simplul fapt că fiica Angelinei, Shiloh, a apărut pentru prima dată în public îmbrăcată în rochie. E de notorietate faptul că Shiloh a ales, încă de când era foarte mică, să se îmbrace și să fie tratată ca un băiat.

GALERIE FOTO CLICK PE IMAGINE:

Potrivit acestei alegeri, se poate înțelege faptul că Shiloh a trecut peste acea fază și acum preferă să-și trăiască adolescența ca oricare altă domișoară.

Dintre toți cei trei copii bilogici ai Angelinei, ea este cea care îi seamănă leit, iar dacă aceasta va alege o carieră în actorie, ar putea fi senzația Hollywoodului.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre