Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonia și Alex Velea, contre tăioase în cadrul unui podcast. S-au aprins din cauza copiilor lor

Antonia și Alex Velea, contre tăioase în cadrul unui podcast. S-au aprins din cauza copiilor lor
Strălucitori pe scenă, Antonia și Alex Velea sunt părinți responsabili, care au întotdeauna grijă să le dea educația potrivită copiilor. Cine este însă cel mai drastic dintre ei.

Invitați într-un podcast, Alex Velea și Antonia au vorbit despre cine este părintele „rău” și îi ține pe copii din scurt.

Frumoasă ca o zână, Antonia se schimbă radical când vine vorba de copiii săi, cărora nu le permite prea multe lucruri. A recunoscut și artista, dar și iubitul ei, Alex Velea invitați într-un podcast. Cântărețul spune că el a fost mai blând cu băieții, de aceea aceștia nu-l mai bagă în seamă nici măcar când se lasă cu amenințări.

Antonia și Alex Velea, contre tăioase. „Sunt un fular ud”

Antonia și Alex, doi părinți care ar face orice pentru copiii lor

„Ea e exigentă, dar de bun august, pentru că toate treburile astea nu… Doar că ești răutăcioasă… În favoarea lor, nu în detrimentul lor. Eu am fost prea bun prieten cu băieții mei și acum nu prea am mare autoritate în fața lor. Sunt un fular ud. Adică le spun: Băi… Până și la de-astea gen că le aplic vreo corecție: vezi că te încing, îți fac, îți dreg. Haha, mi-ai mai zis, lasă…”, a recunoscut Velea.

La rândul său, Antonia a recunoscut că „eu sunt mai panicată să nu deranjeze pe alții, știi? Mereu sunt în gardă gen: nu mai face așa, nu mai… și el nu face din astea, eu îi atenționez într-una, poate prea mult”.

Antonia: „Ok, vorbim acasă despre asta”

Imediat, Alex i-a dat replica: „Și tu ești mai panicoasă decât mine. Tu dacă vezi că greșesc acum, tu consideri că o să persiste în greșeala aia și o să se amplifice toată treaba asta ca un bulgăre de zăpadă și o să facă din ce în ce mai rău.

Eu sunt sigur că e o chestie care e copilărească, că au greșit sau au fost obraznici pentru că sunt copii și nu au conștientizat că nu trebuie să te comporți așa și să scoți cuvintele alea pe gură. Nevastă-mea îi taxează pe loc. Nu e normal să spui așa, să faci așa”. „Dacă se repetă într-una…”, a ripostat imediat Antonia. Pentru că a fost contrazisă de tatăl băieților săi, artista a pus punctul pe I: „Ok, vorbim acasă despre asta”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre