Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonio Banderas filmează în Sicilia și demonstrează de ce toată planeta îi cunoaște numele. Arată trăsnet!

Antonio Banderas filmează în Sicilia și demonstrează de ce toată planeta îi cunoaște numele. Arată trăsnet!
O serie de celebrități au sosit în Sicilia pentru filmarea noului film Indiana Jones.  După Harrison Ford, Antonio Banderas a ajuns și el pe platourile de filmare.

Antonio Banderas (61 de ani) face „la dolce vita” în Sicilia, scrie presa italiană. Distribuția completă a celui de-al cincilea film din seria Indiana Jones se lasă fermecată de frumusețile Siciliei, în pauzele de la filmări. Harrison Ford a fost fotografiat în Cefalù. Imaginile sunt deja virale pe Instagram.

Antonio Banderas a aterizat în weekend, în Italia, la o lună după vizita sa la Festivalul de la Veneția, când a participat pentru filmul „Official Competition” de Mariano Cohn și Gastón Duprat alături de Penelope Cruz (și mână în mână cu iubita sa Nicole Kimpel).

Antonio Banderas face „la dolce vita” în Sicilia

După cum am citit în Repubblica, actorul spaniol s-a răsfățat cu o cină gourmet la „Osteria il Moro” deținută de frații Enzo și Nicola Bandi din Trapani. Vizita se poate vedea și pe paginile de socializare ale restaurantului.  „Mâncărurile tradiționale siciliene prind o viață nouă, revizuită într-o cheie gourmet, pentru a spori aromele pe care le cunoașteți deja transformându-le în ceva absolut inovator și surprinzător”, se poate citi pe pagina de Facebook a localului.

Banderas s-a oprit să vorbească cu noi și s-a dovedit a fi o persoană foarte drăguță și simpatică”, a remarcat unul din patroni, Enzo Bandi. Este cunoscut, Antonio Banderas deține mai multe restaurante în țara sa, și si-a permis o glumă foarte îndrăzneață cu acesta.  „Te voi lua la restaurantele mele din Spania”.

„De la Antonio Banderas la minunata Màkari este întotdeauna o onoare să le propunem mâncărurile noastre. Pe lângă faptul că sunt actori minunați, s-au dovedit a fi oameni drăguți și ușor de înțeles. Toată lumea a apreciat foarte mult felurile de mâncare, Banderas a lansat chiar o glumă propunându-i bucătarului nostru, Nicola Bandi să-l urmeze în Spania în restaurantele sale. Din fericire nu a acceptat”

Ultimul Indiana Jones cu Harrison Ford

Al cincilea capitol al  seriei Indiana Jones prinde contur adaptându-se perfect scenariului sicilian: de la Siracuza la Trapani, de la San Vito Lo Capo la Cefalù și Segesta, filmarea Indiana Jones 5 va atinge cele mai frumoase puncte ale insulei.  Judecând după primele imagini din platoul din parcul arheologic din Siracuza vedem romani antici, bărci din alte timpuri, lupte cu gladiatori și scuturi.

Zvonurile sunt confirmate: povestea se va deplasa prin diferite epoci care să permită celui mai curajos arheolog de pe pământ să călătorească în timp (aici se justifică alegerea Siciliei și minunatele sale locuri).

Filmul ar trebui lansat pe 29 iulie 2022 cu o distribuție excepțională: pe lângă Harrison Ford și Antonio Banderas mai joacă Mads Mikkelsen și Phoebe Waller-Bridge.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre