Simona Ionescu / Redactor Șef

Antrenorul Patrick Mouratouglou, pus la zid de presa din Polonia. Ce i-ar fi făcut Simonei Halep

Antrenorul Patrick Mouratouglou, pus la zid de presa din Polonia. Ce i-ar fi făcut Simonei Halep
O publicație străină a dat publicității o informație bombă în legătură cu procesul de dopaj al Simonei Halep. Patrick Mouratouglou, persoana în care sportiva a avut mare încredere ar fi vinovat de situația prin care trece acum.

Potrivit jurnaliștilor care vor să o apere pe campioană, antrenorul Patrick Mouratouglou și cei care-i stau alături ar fi vinovați de dosarul Simonei Halep.

Jurnaliştii de la Przegladsportowy, o publicație din Polonia susțin că este inimaginabil cum o campioană de talia Simonei Halap, cu un antrenor ca Patrick Mouratoglou, a luat un supliment alimentar care costă doar cinci lei. Jurnaliștii au făcut o socoteală și au aflat că prețul pentru Keto MCT este de doar un dolar. Adică 4,71 de lei la cursul BNR din 14 octombrie.

„Ştia de Keto MCT doar din auzite, dar se pare că omul care deţine compania este prietenul său”

„Echipa lui Patrick Mouratouglu i-a recomandat Simonei Halep suplimentul misterios. Francezul a auzit că este un remediu bun folosit des de atleţi importanţi. Exact aşa s-a apărat în faţa ITIA. Ştia de Keto MCT doar din auzite, dar se pare că omul care deţine compania este prietenul său.

Simona Halep ar fi fost trădată de antrenorul său

Cea mai scumpă academie din lume şi fostul lider mondial au folosit un supliment care costă un dolar, cel mai ieftin de pe piaţă”, au specificat polonezii.

Patronul companiei Quantum Nutrition este canadianul John Koveos, de origine greacă, la fel ca şi antrenorul Simonei Halep. Ca atare, responsabilitatea privind rezultatul pozitiv al Simonei Halep îi revine antrenorului și echipei sale.

Simona a avut încredere în cine nu a trebuit

Jurnaliștii din Polonia spun că Simona a avut mult prea multă încredere în Mouratoglou şi oamenii săi, fără să se gândească nici o secundă că ar putea fi trădată.

„Halep a jucat totul pe cartea încrederii şi a crezut orbeşte în echipa sa. Mai devreme sau mai târziu vom afla exact ce s-a întâmplat şi, folosind cuvintele Simonei Halep, cine a trădat-o”, mai scriu jurnaliştii de la Przegladsportowy.

Suplimentul Keto MCT, care i-a creat cele mai mari probleme Simonei Halep i-a fost comandat sportivei de fizioterapeuta Candice Gohier, la recomandarea lui Patrick Mouratoglou.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre