Simona Ionescu / Redactor Șef

Anunț important pentru elevii care urmează să dea Bac-ul și Evaluarea Națională. Se întâmplă de luni!

Anunț important pentru elevii care urmează să dea Bac-ul și Evaluarea Națională. Se întâmplă de luni!
Elevii se întorc din vacanță, luni 8 noiembrie. Unii vor merge la școală, alții vor învăța online. Cei care au de dat examene în vară se pot pregăti gratuit, la Teleșcoala de la TVR2.

După vacanță, elevii se întorc în sălile de clasă, de luni, 8 noiembrie. Tot atunci, revine emisiunea „Teleşcoala” revine, de luni, 8 noiembrie, în grila de programe a TVR 2.

Pregătire gratuită pentru Bac și Evaluare națională

Elevii care se pregătesc pentru examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat vor beneficia de lectii gratuite, la TVR 2. Lecțiile sunt susținute de cei mai buni profesori , într-o sală de clasă virtuală modernă. „Teleşcoala” poate fi urmărită de luni până vineri.

Programul Teleșcoala

  • 9.00-10.00  – ore de română şi matematică, pentru clasa a VIII-a.
  • Clasei a XII-a îi este rezervat intervalul orar 15.00-16.00, pentru materiile dedicate nivelului liceal – limba şi literatura română, matematică, biologie, fizică, istorie, geografie, chimie, informatică, economie, filosofie, logică, sociologie.
  • Pentru a veni în ajutorul elevilor, echipa „Teleşcoala” asigură 20 emisiuni în fiecare săptămână.
  • În fiecare zi de vineri, adolescenții beneficiază și de cursuri de dirigenție, de la ora 9.00 pentru clasele de gimnaziu și de la ora 9.30 pentru liceu.
  • „Teleşcoala” este o emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educaţiei care furnizează tematica, ordinea lecţiilor şi profesorii care susţin cursurile. Predarea se face după manualele aprobate de Ministerul Educaţiei.

Cursurile sunt și pe Internet

Cursurile vor putea fi urmărite atât la televizor, cât şi online pe canalul de Youtube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii şi pe site-ul www.tvr.ro.

„Suntem nerăbdători si pregătiți să regăsim tinerii telespectatori in fata micilor ecrane. Chiar daca elevii ciclurilor gimnaziale si liceale au fost în vacanță, echipa TVR a continuat fluxul de producție, astfel încât de luni, 8 octombrie, de la ora 9:00, sa spunem răspicat, „Prezent!” la Teleșcoala!”, spune Valentina Ionescu, producătorul emisiunii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre