Simona Ionescu / Redactor Șef

Anunțul momentului în generația de aur a sportului: „Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea”

Anunțul momentului în generația de aur a sportului: „Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea”
Fosta mare sportivă Cătălina Ponor e o femeie împlinită. Are o carieră de vis, un soț model și acum s-a mai întâmplat ceva minunat.

Fosta mare sportivă Cătălina Ponor e o femeie împlinită. Are o carieră de vis, un soț model și acum s-a mai întâmplat ceva minunat.

Cătălina Ponor a dat vestea cea mare. „Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea”

Fosta mare gimnastă, Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, sunt în extaz după ce au aflat vestea cea mare: vor avea un bebeluș. Și mai frumos e faptul că sportiva a dat vestea când a împlinit 35 de ani, așa că e sigură că e cel mai frumos dar pe care l-a primit de la Dumnezeu.

„Acum am primit cel mai frumos și prețios cadou”

„Mulțumesc din suflet tuturor pentru urări! M-am simțit răsfățată… Sunteți minunați! A fost o zi specială…. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viața mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou? Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră! ?? #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, a transmis fosta gimnastă.

Prima fotografie însărcinată

De asemenea, Cătălina a postat și câteva fotografii, iar într-una dintre acestea Cătălina apare în brațe la soțul ei și se vede că e însărcinată. Cei doi s-au căsătorit în iunie anul acesta, iar evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat cei mai importanți oameni din viața lor.

„18.06.2022… O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă, care s-au bucurat pentru noi. De azi, până la final, mereu împreună!”, a scris atunci Cătălina Ponor pe rețeaua de socializare.

Bogdan este fostul soț al cântăreței Julia Jianu

Cătălina și Bogdan se cunosc de multă vreme, dar au recunoscu relația abia în 2018. El este fostul soț a Juliei Jianu, iar cântăreața a mărturisit că a știut de povestea lor de iubire.  „Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice.

Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, s-a destăinuit Julia, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre