Simona Ionescu / Redactor Șef

Angajăm! Oferim salarii de 4.000 euro/lună. Anunțul făcut de Andrei Baciu, președintele CNSAS

Angajăm! Oferim salarii de 4.000 euro/lună. Anunțul făcut de Andrei Baciu, președintele CNSAS
Venirea noului șef la Casa Națională de Asigurări de Sănătate se vede. Medic tânăr, Andrei Baciu vrea să modernizeze și să accesibilizeze sistemul.

Anunțul momentului la CNAS. Șeful instituției, Andrei Baciu, o spune direct: „Angajăm! Oferim salarii de 4.000 𝐞𝐮𝐫𝐨/lună”. Casa Națională de Asigurări de Sănătate caută să angajeze IT-iști. Anunțul vine în contextul în care foarte mulți medici se plâng de sistemul informatic deficitar  prin intermediul căruia trebuie să lucreze.

Anunțul momentului la CNAS

„Vrei să fii parte din echipa de IT-iști care vor schimba sistemul de sănătate din România și să câștigi 19.857 de lei, 𝐚𝐝𝐢𝐜𝐚̆ 𝟑𝟗𝟕𝟏 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨, lucrând la CNAS? CNAS – Casa Naţională de Asigurări de Sănătate caută 𝟓 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬̦𝐭𝐢 𝐈𝐓&𝐂 dedicați pentru a se alătura echipei noastre. Dacă cunoști pe cineva potrivit pentru această poziție sau ai prieteni și colegi pasionați de acest domeniu, 𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞-𝐮𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐨𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞!

IT-ul joacă un rol crucial în sănătatea publică, iar noi suntem în căutarea profesioniștilor pasionați care pot contribui la crearea de soluții inovatoare și eficiente pentru întregul sistem de asigurări de sănătate din România. Această oportunitate face parte din angajamentul nostru ferm de a continua modernizarea și îmbunătățirea sistemului de sănătate, scopul fiind acela de a oferi servicii de calitate tuturor cetățenilor.

Vă îndemn să aplicați pentru aceste poziții și să vă alăturați echipei CNAS. Prin colaborare și inovație, putem continua să modelăm viitorul sănătății în România!”, a notat, pe Facebook, șeful CNAS. Mai multe detalii regăsiți pe pagina CNAS.

Andrei Baciu, speranța bolnavilor

La conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) a fost anunțată, la mijlocul lunii august o schimbare importantă. Premierul Marcel Ciolacu l-a înlocuit  pepreședintele instituției cu un liberal cu multă experiență în sectorul sanitar.

Medicul Andrei Baciu a fost investit la conducerea CNAS. Înainte de asta el a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății. „Mărturisesc că privesc cu încredere spre viitor. Avem nevoie de o societate în care sănătatea nu e doar o prioritate, ci o realitate împlinită. Cred cu tărie că putem crea un mediu mai sănătos, mai uman pentru toți pacienții din România”, a declarat acesta la investire.

Sursa foto: Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre