Simona Ionescu / Redactor Șef

Apar informații cutremurătoare în cazul mamei care a sărit de pe bloc cu copiii. Era teorizată

Apar informații cutremurătoare în cazul mamei care a sărit de pe bloc cu copiii. Era teorizată
Informații cutremurătoare apar în cazul mamei care și-a ucis copiii și s-a sinucis aruncându-se de pe un bloc cu 10 etaje, marți dimineața, la Timișoara.

Iuliana avea 32 de ani, era mama unei fetițe de 6 ani pe care plănuia să o dea la școala de muzică, și a unui băiat de trei ani. De o frumusețe răpitoare, tânăra era absolventă de Psihologie, lucra ca agent imobiliar și ținea mult la intimitatea vieții ale.

Aceasta nu vorbea cu nimeni despre problemele de familie, nici măcar cu cel care urma să-i devină soţ. În cazul morților celor trei, poliția, sub coordonarea unui procuror din cadrul Tribunalului Timiș efectuează o anchetă.

Nici în telefonul ei nu a fost găsit niciun indiciu cu privire la fapta pe care avea să o comită la începutul săptămânii. Ea urma să se căsătorească cu Alex, fostul ei soț și tatăl copiilor, de care divorțase în 2020. Ultimul apel telefonic fusese către fratele ei, de la care a împrumutat maşina cu care a mers la blocul de pe care s-a aruncat. Ea a premeditat totul, și, chiar înainte să se arunce de pe blocul de pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara, și-a închis telefonul.

Mama sinucigașă care și-a ucis copiii ar fi fost terorizată de fostul iubit, un om influent în Timișoara

Potrivit Antena 3, fostul ei soţ susţine că femeia avusese un iubit, un om de afaceri influent care, după despărțire, o teroriza.

Potrivit fostului soţ al Iulianei, fostul iubit al femeii era obsedat de ea și nu contenea să o amenințe, după despărțire, și cu atât mai mult după ce a aflat că aceasta a decis să se recăsătorească cu fostul ei soț. Despărțirea nu dura de mult, iar femeia constatase și că era urmărită de fostul iubit. Lucru pe care l-a spus celei mai bune prietene, însă nu a anunțat poliția.

Și soacra Iulianei, Elisabeta Darotz, a declarat pentru Antena 3 că știa de cel alături de care tânăra a încercat să își refacă viața după ce a divorțat. Știam de relația lor. De la ea știu că o amenința că ia copiii. Nu l-am cunoscut niciodată pe omul ăsta. Iulia era o mamă foarte bună, își iubea foartea mult copiii. Înainte cu o lună, de ziua mea, mi-a zis că vrea să plece, să se reîntoarcă la noi în familile, că Marcel o amenință că îi ia copiii”, a declarat soacra Iulianei.

Luna trecută, cei doi s-au împăcat. Bărbatul lucrează în Austria. Cei doi au hotărât să se recăsătorească, depunând în acest sens, pe 19 aprilie, actele necesare, la Primăria Timișoara.  Cei doi se cunoșteau încă de când tânăra era elevă de liceu. Au început relația când ea avea 15 ani. Bărbatul este cu patru ani mai mare.

Cel mai probabil mâine dimineaţă, cele trei trupuri neînsufleţite vor fi ridicate de la Institutul de Medicină Legală din Timișoara pentru înmormântare.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre