Simona Ionescu / Redactor Șef

Apar probleme grave în viața lui Reghecampf. „E cancer. Operația sper să fie înainte de Revelion”

Apar probleme grave în viața lui Reghecampf. „E cancer. Operația sper să fie înainte de Revelion”
În plin proces de divorț, Laurențiu Reghecampf face dezvăluiri necunoscute de nimeni. De ce nu a atins și subiectul despărțirii.

Antrenorul Craiovei, Laurențiu Reghecampf nu e în cea mai bună formă. Are de rezolvat o problemă care îl seacă la inimă.

Laurențiu Reghecampf, la medic în Abu Dhabi. Ce îi macină sufletul

Invitat în emisiunea Fiță cu Adiță, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre cele mai mari dureri din viață, care l-au schimbat. Fostul soț al Anamariei Prodan a dezvăluit motivul pentru care și-a pierdut fetița de doar un an și două luni, dar și despre dispariția tatălui său, două momente care l-au dărâmat.

„Mi-e dor de el. Tata a murit acum trei ani de zile. A fost un șoc pentru mine, a fost a doua înmormântare la care am participat în viața mea. Prima a fost fetița mea, a doua a fost înmormântarea tatălui meu. Fetița mea, Ana Lisa, a murit la un an și două luni. Avea o boală la inimă, nu se formaseră camerele la inimă. Obosea când mânca. Ne-am dat seama că are o problemă că i se înnegreau buzele.

Am fost la control cu ea și ne-au zis că trebuie să-i facem operație. Am făcut la Cluj, era o operație mare. Trebuiau să lase copilul deschis 24 de ore după operație, dar a făcut o pneumonie și a murit. Nu a reușit operația, din păcate. Mai greu a fost pentru fosta mea soție, care a trebuit să treacă singură de acest moment, pentru că eu am plecat cu băieții în turneu. E cel mai tragic lucru să-ți pierzi un copil”, a declarat, îndurerat, Reghe.

„Sperăm să reușim s-o operăm înainte de Revelion sau poate la anul”

Din nefericire, problemele nu s-au terminat aici, iar antrenorul încearcă acum din răsputeri să-și țină mama în viață, bolnavă de o gravă maladie. Pe de altă parte, el a adus în discuție ferma pe care și-a făcut-o la Snagov, unde cea care i-a dat viață petrece cea mai mare parte a timpului.

„Mama are un cancer. Urmează un tratament, am fost cu ea în Turcia. Face chimioterapie, deja a terminat a opta ședință. Din ce spunea, e mult mai bine, sperăm să reușim s-o operăm înainte de Revelion sau poate la anul, sper să treacă cu bine. Am făcut o fermă mare al Snagov și își petrece majoritatea timpului acolo.

Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem la 94 de kilograme. Am făcut analize în Abu Dhabi și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne. Am făcut ferma asta ca să mânânc sănătos de la mine. Am ajuns acum la 1.000 de animale, e o fermă mare, un abator. Îmi place să gătesc foarte mult, să-mi petrec timpul mai mult acasă. Să văd un meci sau un film. Sunt un bucătar amator de nota 11. Mă pot bate cu orice casnic”, a mărturisit Reghe.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre