Simona Ionescu / Redactor Șef

Aplicația Whatsapp testează noi opțiuni pentru utilizatori

Aplicația Whatsapp testează noi opțiuni pentru utilizatori
Echipa din spatele aplicației WhatsApp încearcă să testeze o nouă opțiune „întotdeauna mută” pentru a opri discuțiile de grup enervante.

În timp ce discuțiile de pe grupuri sunt un mod la îndemână de a vorbi cu numeroși oameni dintr-o dată, în unele situații se pot dovedi destul de inutile. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un chat de grup care nu rămâne niciodată tăcut, cu notificări care apar fără încetare, s-ar putea să fiți încântați să auziți că WhatsApp caută modalități de a dezactiva aceste chaturi pentru totdeauna.

Care este opțiunea „întotdeauna mut”?

Mintea din spatele popularului serviciu de mesagerie lucrează în prezent la o nouă funcție, care ar putea permite utilizatorilor să blocheze chat-urile enervante, dezactivându-le pentru totdeauna.

În prezent, cea mai lungă perioadă de timp în care WhatsApp vă va permite să dezactivați un chat este de un an, dar compania tocmai a lansat o nouă actualizare beta pentru Android, care are o nouă opțiune „întotdeauna dezactivată”, care permite testatorilor să dezactiveze un chat pentru totdeauna. .

Ce alte caracteristici planifică în prezent WhatsApp?

WhatsApp a făcut o varietate de alte modificări cu versiunea recentă beta a aplicației pentru Android, inclusiv ascunderea opțiunilor de apel vocal și video în chat-urile cu conturi business verificate.

WhatsApp a început să testeze o altă caracteristică nouă, care ar permite fotografii și videoclipuri care dispar automat atunci când destinatarul părăsește chatul. Nu se știe încă dacă această caracteristică va fi lansată pentru utilizatorii generali de WhatsApp.

Dezvăluirile Vioricăi Dăncilă din emisiunea lui Denise Rifai. S-a insistat pe broșe

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre