Simona Ionescu / Redactor Șef

Ari, presupusul fiu al lui Alain Delon, găsit mort la Paris. Partenera lui a fost arestată. Mesaj trist de la fratele Delon

Ari, presupusul fiu al lui Alain Delon, găsit mort la Paris. Partenera lui a fost arestată. Mesaj trist de la fratele Delon
Fiul cântăreței germane Nico și, probabil, și al actorului francez Alain Delon a fost găsit mort în apartamentul său din Paris, potrivit procurorilor care au confirmat o știre apărută în Le Parisien.

Autoritățile au confirmat ieri informația și au mai anunțat că o femeie a fost arestată în apartamentul lui Christian Aaron Boulogne, cunoscut sub numele de Ari, situat în arondismentul 15, pentru că nu a acordat asistență bărbatului decedat. Presupusul fiu al lui Alain Delon era paralizat pe o parte.

Scopul investigațiilor este acum de a „clarifica circumstanțele în care s-ar fi putut produce moartea victimei”, a precizat Parchetul din Paris. Doar autopsia va putea arăta care a fost cauza morții. Surse din rândul vecinilor au declarat pentru presa franceză că bărbatul ieșea foarte rar din casă, iar în urmă cu o lună a fost văzut într-un scaun cu rotile. Se pare că era toxicoman.

Ari Boulogne, care a împlinit 60 de ani, era fiul fotomodelului german Nico, care a murit în 1988 și care a devenit celebru pe plan internațional ca solistă a trupei rock Velvet Underground din anii 1960. Relația ei cu Delon a fost de scurtă durată, copilul născându-se în 1962. La acea vreme, actorul francez era la începutul carierei lui, dar pe un trand ascendent și nu își dorea o familie. Apoi, era foarte îndrăgostit de actrița Romy Schneider de care s-a despărțit brusc, după ce mama ei a spus că nu e de acord cu căsătoria lor. În 1962, atunci când nemțoaica Nico îl năștea pe Ari, Delon se căsătorea cu singura soție din viața lui, Nathalie Delon. Iar doi ani mai târziu, devenea tatăl lui Anthony Delon.

Copil nelegitim, adoptat de mama lui Alain Delon

De-a lungul vieții sale, Ari Boulogne a pretins că este fiul actorului Alain Delon, iar declarațiile sale au fost consemnate de toată presa europeană și americană. Delon, însă, a negat permanent acest lucru.

Totuși, în copilărie, Boulogne a fost adoptat și crescut de mama lui Delon, Edith Boulogne. Aceasta, aflând de existența lui, a mers să caute copilul la New York și l-a crescut în casa ei din Bourg-la-Reine, împotriva dorinței fiului ei. În 1977, Ari a fost adoptat de Paul Boulogne, al doilea soț al mamei lui Alain Delon, de la care a luat legal numele de familie. Mai târziu, în adolescență, Ari s-a întors la mama naturală, iar Nico l-a învățat să se drogheze alături de ea, lucru mărturisit de fiu într-o carte autobiografică.

În ultimii ani, Ari Boulogne i-a cerut lui Delon să îi recunoască paternitatea în instanțele franceze. Cu toate acestea, cererile au fost respinse pe motiv că reședința lui Delon este în Elveția.

Asemănarea dintre cei doi este mai mult decât evidentă când le privești fotografiile din tinerețe.

Delon, acum în vârstă de 87 de ani, devenise celebru în anii 1960 și 1970 pentru filme precum „The Swimming Pool”, cu fosta sa iubită Romy Schneider, și „Leopardul”, de Luchino Visconti.

Câți copii recunoscuți are Alain Delon

Celebrul actor Alain Delon are un fiu, Anthony Delon, acum în vârstă de 58 de ani, cu singura lui soție, actrița Nathalie Delon.

Actrița Anouchka Delon este fiica lui Alain Delon și a manechinului olandez Rosalie van Breemen. Cei doi au avut o relație de 15 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată.

Au mai făcut un băiat împreună, Alain Fabien Delon, care este și el manechin și actor.

Mesajul lui Anthony Delon la moartea „fratelui” său

Nerecunoscut de tatăl Alain Delon, totuși cineva din familia lui nu a trecut nepăsător pe lângă moartea lui Ari. Anthony Delon, fiul legitim al celebrului actor, cu doi ani mai tânăr decât Ari Boulogne, a scris aseară un mesaj pe Instagram: „Odihnește-te în pace, Ari. O soartă tragică. Tristețe”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre