Simona Ionescu / Redactor Șef

Ariana Grande îi aduce un tribut lui Mac Miller pe noul ei album. Ce mesaj a avut artista pentru fostul iubit

Ariana Grande îi aduce un tribut lui Mac Miller pe noul ei album. Ce mesaj a avut artista pentru fostul iubit
Se spune că Ariana Grande i-a adus omagiu regretatului Mac Miller (fostul ei iubit) pe noul ei album, Positions.

Mac Miller a decedat în anul 2018 după o supradoză, la vârsta de doar 26 de ani. Acum, fanii Arianei sunt convinși că prințesa pop a avut grijă să le amintească tuturor de Mac, cu ocazia lansării noului ei album, cu un mesaj subtil, dar puternic.

În trecut, cântăreața a găsit diferite modalități de a insera memoria lui Mac în muzica ei, pentru a-l onora. Se pare că a făcut exact același lucru și pe ultimul album lansat, potrivit unui TikToker cu o ureche muzicală impresionantă.

Un utilizator TikTok a descoperit mesajele ascunse

Utilizatorul TikTok, Maralee Bell, a teoretizat că Ariana a inclus în melodii sunete de cricket, ca un semn adus regretatului ei iubit. Fanul curios a provocat agitație pe rețelele de socializare atunci când a subliniat că Ariana cântă cuvântul „cer” pe cel puțin două melodii de pe album, iar sunetul unor greieri poate fi auzit în același timp.

Sunetele pot fi auzite în piesa Positions, după ce Ariana cântă versul „cerul te-a trimis la mine” și sunt prezente și în piesa Just Like Magic, atunci când cântă „ia-mi pixul și scrie niște scrisori de dragoste către cer”.

Acesta este probabil un omagiu pentru Mac Miller, după tragica sa moarte din 2018. După ce au descoperit semnificația puternică a sunetului, fanii s-au repezit să posteze pe Twitter, pentru a-și exprima gândurile.

„Tocmai am aflat că în noul album al Arianei se aud zgomote de cricket de fiecare dată când spune cuvântul cer, care este un tribut adus lui Mac Miller, deoarece ea îl consideră îngerul ei păzitor”, „Ea va deține întotdeauna un loc special în inima ei pentru Mac, iar noul ei album  arată asta”, „Greieri. Asta e tot ce trebuie să spun. Plâng!”, au scris fanii artistei pe rețelele de socializare.

Ariana și Mac au avut o relație din anul 2016 până în 2018. La doar câteva luni după ce s-a terminat povestea lor de dragoste, Mac a murit.

Nuntă, spulberată de angajații Consulatului din Dubai: „E eroare în sistem”. Poveste incredibilă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre