Simona Ionescu / Redactor Șef

Armata lui Putin a vandalizat casa președintelui Zelenski și i-a furat mobila

Armata lui Putin a vandalizat casa președintelui Zelenski și i-a furat mobila
Soldații ruși nu au limite. Aceștia au ajuns să fure din casele ucrainienilor, chiar și din locuința președintelui Volodimir Zelenski.

Volodimir Zelenski e șocat de ceea ce se întâmplă. Rușii se comportă ca niște barbari și au ajuns și la casa lui de pe insula Biriuci, regiunea Herson.

Armata lui Putin nu se mai oprește. Soldații au vandalizat casa lui Zelensky și i-au furat mobila

Potrivit presei locale, martorii au lăsat două vehicule blindate pe proprietatea lui Zelenski, apoi au intrat în vila cu piscină a președintelui Ucrainei și au luat toată mobila. Acest lucru s-ar fi întâmplat pe 2 aprilie, informează relatează RIA-Melitopol. „Armata rusă a înconjurat vila președintelui Volodimir Zelenski de pe insula Biriuci. Ocupanții ruși au ajuns în casa președintelui, care se află pe insula Biriuci.

Pe 2 aprilie, aceștia au scos mobilier de acolo. Au ajuns dis-de-dimineață, pe la 5.30. Potrivit locuitorilor din Kirillovka, aceștia erau militari din Genichesk. Au fost însoțiți de directorul Parcului Național Azov-Sivash, Evgheni Popovciuk.

Două vehicule blindate au rămas la casa președintelui Vladimir Zelenski. Și trei au mers la punct de frontieră. Rușii au vizitat și satul Kirillovka, care adăpostește refugiați din Mariupol – romi. Apoi au mers la centrele de recreere Standart și Burevestnik.”, a notat RIA-Melitopol pe Telegram.

Cum arată casa lui Zelensky

Presa din Ucraina relatează că vila lui Zelenski are piscină și teren de sport și în acest loc președintele venea des cu soția și copiii să se relaxeze. De asemenea, s-a aflat că Zelenski mai are o casă în Italia, evaluată la suma de 3,8 milioane de euro. Locuința se găsește în zona Vittoria Apuana din Toscana, un loc unde și-au achiziționat case cei mai bogați oameni din lume.

Cât privește averea președintelui Ucrainei, nimeni nu știe cu adevărat câți bani are acesta, dar există zvonuri că în conturile lui ar fi 1,5 milioane de dolari, până la jumătate de miliard de dolari sau chiar 1,5 miliarde de dolari. Potrivit Celebrity Net Worth, în anul 2018 el ar fi avut active în valoare de 37 de milioane de grivne, ceea ce înseamnă 1,5 milioane de dolari.

Sursă foto: impact

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre