Simona Ionescu / Redactor Șef

Artist celebru, luat cu salvarea de la cel mai mare festival. Și-a rupt oasele in fata tuturor

Artist celebru, luat cu salvarea de la cel mai mare festival. Și-a rupt oasele in fata tuturor
De ani buni Coachella a devenit un reper în lumea festivalurilor. Cei mai mari artiști ai lumii urcă pe scenele amenajate în plin deșert. Anul acesta festivalul s-a încheiat cu ambulanța de față, după două weekenduri incendiare.

Un artist celebru a fost luat cu salvarea de la cel mai mare festival, după ce a suferit un accident și și-a rupt picioarele în fața tuturor. Kid Cudi a alunecat de pe scenă, iar în urma căzăturii de la înălțime, s-a rănit grav, fiind chemați medicii. Imaginile fanilor l-au surprins pe muzicianul care cânta în ultima zi a festivalului Coachella  aterizând în cădere pe unul dintre picioarele sale, arată revista Rolling Stones.

Rapperul Kid Cudi a căzut de pe scenă și și-a rupt piciorul în fața publicului de la coachella (Instagram)

Artistul a fost uat cu salvarea de la cel mai mare festival

Kid Cudi a trebuit să-și întrerupă concertul din al doilea weekend al festivalului Coachella. După ce a fost purtat de agenții de securitate a fost luat cu ambulanța și dus la spital, pentru îngrijiri medicale. „Hei băieți, mi-am rupt piciorul astăzi la spectacol, a scris Cudi pe X. Abia ce am părăsit spitalul. Nu mi-am mai rupt niciodată un os înainte, așa că totul este un pic nebunesc. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru preocupările și urările de bine!! Vă iubesc, oameni buni”, a continuat el.

Cudi a alunecat de pe scenă în timp ce piesa sa „Memories” se auzea în fundal. Rapperul a putut fi văzut făcând grimase de durere, într-unul din clipurile postate de fani. Un alt clip a surprins agenții de securitate care îl transportau pe rapper departe de scenă pentru a primi îngrijiri medicale.

Kid Cudi a prezentat piese în premieră la Coachella

Kid Cudi a urcat pe scenă la Coachella Weekend Two după ce Vampire Weekend a cântat la festival în timpul primului weekend. În timpul spectacolului său de 45 de minute, Cudi a prezentat, live, în premieră, mai multe piese noi de pe albumul său recent lansat, Insano, inclusiv „Moon Man Shit” și „Blue Sky”.

Cunoscutul artist Kid Cudi a apărut ultima dată la Coachella în 2019. Muzicianul are programat un turneu nord-american pe 28 iulie. Primul concert va debuta în Austin, Texas.

Cel mai mare festival se ține în deșert de 25 de ani

Festivalul Coachella din acest an a adus împreună numai invitați de top. Pentru al doilea weekend, Camila Cabello s-a alăturat capului de afiș Lana Del Rey, iar Earl Sweatshirt a cântat cu Tyler, de la Creator, în timp ce Anitta i s-a alăturat lui Peso Pluma pentru piesa „Bellakeo”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Willis (@kidcudi)

În timpul primului weekend, Olivia Rodrigo a făcut atmosferă cu No Doubt, Will Smith a apărut pe scenă alături de J Balvin, Justin Bieber s-a alăturat lui Tems pentru a cânta „Essence”, iar 21 Savage, Teezo Touchdown și A$AP Rocky au venit să o ajute pe Doja Cat să se închidă în ultima noapte a primului weekend al festivalului.

Coachella este un festival anual de muzică și arte care se desfășoară la Empire Polo Club din Indio, California, în Valea Coachella din deșertul Colorado. A fost co-fondat de Paul Tollett și Rick Van Santen în 1999 și este organizat de Goldenvoice, o subsidiară a AEG Presents.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre