Simona Ionescu / Redactor Șef

După moartea lui Răzvan Ciobanu, șirul tragediilor a continuat pentru familia lui. Dezvăluiri, la 5 ani de la tragicul accident

După moartea lui Răzvan Ciobanu, șirul tragediilor a continuat pentru familia lui. Dezvăluiri, la 5 ani de la tragicul accident
Deja se împlinesc cinci ani de la tragedia rutieră în urma căreia designerul Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața.  Pentru familia lui însă, dramele nu s-au oprit atunci.

După moartea lui Răzvan Ciobanu, șirul tragediilor a continuat pentru familia lui, iar mama designerului face acum dezvăluiri cutremurătoare, la 5 ani de la tragicul accident.

Regretatul designer cu colecții revelatoare pentru moda românească, și-a pierdut viața fulgerător, la 43 de ani, într-un accident de mașină, în urmă cu cinci ani, în a doua zi de Paște, în timp ce se întorcea de la mare. Pe 29 aprilie 2019, a fost descoperit trupul lui Răzvan Ciobanu, într-o luni dimineața, în jurul orei 07.00, printre niște copaci de lângă un drum din comuna Săcele, situată în apropiere de Năvodari. Alarma a dat-o un țăran care venise să dea de mâncare animalelor dintr-o mică fermă. Apelul la 112 a fost primit la 07.13.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident tragic, acum cinci ani, revenind acasă de la mare, în a doua zi de Paști

La sfârșitul anchetei, procurorul și criminaliștii au concluzionat că Răzvan Ciobanu a murit în urma loviturilor provocate în timpul izbirii mașinii de copaci, dar și că era sub influența alcoolului și a drogurilor. Conform anchetatorilor și experților în accidente rutiere, mașina a rulat pe câmp, apoi a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. Mașina s-a răsturnat de câteva ori, iar șoferul, care nu purta centură de siguranță, a fost proiectat în exterior și a decedat în urma rănilor suferite.

Șirul tragediilor a continuat pentru familia lui Răzvan Ciobanu

La aproape 5 ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu, mama designerului este devastată de durerea pierderii fiului, dar și a unicului sprijin care îi mai rămăsese după pierderea băiatului. Soțul ei, tatăl lui Răzvan, a murit și el. Elena Ciobanu a rămas singură pe lume și nu se poate resemna cu situația. Femeia spune că încearcă să reziste, dar pentru asta e obligată să facă eforturi supraomenești ca să meargă mai departe.

Mama designerului a rămas singură pe lume

Tatăl lui Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în vara lui 2022, după o intervenție pe cord deschis. Rămasă fără fiu și văduvă, Elena Ciobanu este convinsă că drama pierderii copilului a atras moartea soțului. Inima bărbatului a cedat de durere.

„De la moartea fiului nostru a pornit totul. Acum este cu Răzvănel al nostru. Momentan este foarte greu. Trec printr-o perioada fără cuvinte. Cum pot să mă simt după ce am pierdut băiatul și acum soțul? Este o perioadă foarte dificilă pentru mine”, spunea Elena Ciobanu imediat după moartea soțului ei.

În anii ce au urmat morții designerului, în tragicul accident, Elena Ciobanu l-a pomenit, creștinește. Acum dă de pomană pentru doi morți pe care îi deplânge zi după zi.

Rămasă singură pe lume, mama designerului, Elena Ciobanu, se îngrijește de pensiunea familiei, din Prahova. (Ciao.ro)

„Nu am cum să mă resemnez cu situația că fiul meu nu mai este printre noi, dar asta este viața. Așa a fost dat de la Dumnezeu. Iau zilele, de la Dumnezeu, așa cum vin”, a spus Elena Ciobanu.

Anul acesta pe 28 ianuarie, când fiul ei ar fi împlinit 48 de ani, Elena Ciobanu a organizat un nou parastas. Ultima ei dorință, pentru a păstra vie memoria talentatului ei fiu, este ca în România să înceapă să se organizeze un festival de modă in memoriam care să îi poarte numele. Asta ar mai alina-o puțin.

Rămasă și văduvă la trei ani după pierderea fiului, Elena Ciobanu se chinuie, singură, să administreze afacerea familiei – o pensiune din zona Prahova.

Sursa foto: Instagram, Ciao.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre