Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit „de inimă frântă”. În urmă cu trei ani, designerul a decedat într-un accident tulburător

Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit „de inimă frântă”. În urmă cu trei ani, designerul a decedat într-un accident tulburător
A încetat din viață și tatăl lui Răzvan Ciobanu. Bărbatul a avut mai multe probleme de sănătate, iar recent suferise o operație pe cord. „A murit de inimă frântă”, spun apropiații. Brbatul a suferit îngrozitor după moartea fiului său.

Veste tristă. A plecat la cele veșnice și tatăl designerului Răzvan Ciobanu. Acesta avea multe probleme de sănătate.

Familia lui Răzvan Ciobanu e în stare de șoc. La trei ani de la decesul designerului, a murit și tatăl său

Mama lui Răzvan Ciobanu face față cu greu situației în care se află. Acum trei ani și-a îngropat copilul, acum își va conduce pe ultimul drum și soțul. Vestea a fost dată pe pagina de socializare a pensiunii de la munte pe care o aveau părinții lui Răzvan Ciobanu.

A fost publicată o fotografie cu părintele designerului și un mesaj tulburător: ”Drum lin printre stele”. Potrivit surselor, tatăl lui Răzvan suferise de o operație pe cord cu puțin înainte să-și piardă copilul, iar după această nenorocire starea de sănătate a acestuia a început să se înrăutățească.

„Era un copil minune. Nu știa să spună decât mama, papa și desena”

Într-un interviu emoționant pentru Ego.ro, mama lui Răzvan Ciobanu a vorbit despre lucruri necunoscute din copilăria designerului. De asemenea, femeia a povestit și cine le alină suferința: este vorba de pisica lui Răzvan, pe care acesta o iubea enorm.

„Îl mai visez, dar sunt visele noastre, sunt lucruri intime, pentru noi. Am făcut recent parastas, am făcut tot ce trebuia. Mergem foarte des la București, la cimitir. Pisica lui este la noi, da, ne mai alină suferința și dorul de el. Era un copil minune! Nu ştia să spună decât «mama», «papa» şi desena.

Pălării, pantofi, genţi, eram nebună, toată casa era plină de hârtii! Cred că avea doi ani, nu ştiu dacă avea mai mult, nu vorbea bine, dar desena. Când era mic, Răzvan făcea rochii păpuşilor din capotul meu.

Răzvan se dădea cu toate parfumurile mele! Când intrai la noi, mirosea a parfum, făcea baie în fiecare zi în parfum. Tot timpul îmi spunea: «Te iubesc, mami, te iubesc, mami!» şi îmi pupa mâinile. Indiferent ce boacănă făcea, uitam.” a mărturisit Elena Ciobanu.

Designerul a murit într-un accident teribil, în zona litoralului românesc. Mașina pe care o conducea a părăsit carosabilul și a mers pe un câmp câteva sute de metri. S-a izbit de un copac, iar trecătorii l-au găsit pe Răzvan Ciobanu mort, aruncat în afara autoturismului.

Din cauză că incidentul tragic s-a petrecut noaptea, într-un loc mai puțin circulat, trupul său a fost găsit după multe ore.

Sursă foto: instagram/facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre