Simona Ionescu / Redactor Șef

Artist din filmul în care joacă Antonia, „Haita de acțiune”, săltat de mascați după ce a tras cu arma pe stradă!

Artist din filmul în care joacă Antonia, „Haita de acțiune”, săltat de mascați după ce a tras cu arma pe stradă!
Cântărețul de muzică trap Alberto Grasu s-a ales cu dosar penal. Totul i s-a tras de la un clip pe care l-a postat pe TikTok.

Cântărețul de muzică trap, Alberto Grasu, a rămas fără pistol după ce a postat un clip pe contul său de Tik-Tok. Tânărul de 19 an i s-a lăudat cu arma din dotare, dar i-a fost confiscată și, mai mult, s-a ales și cu primul dosar penal din viața sa. El a  tras focuri de armă în aer, în spațiul public.

Cântărețul de trap în vârstă de 19 ani s-a postat pe contul său de Tik-Tok în timp ce tragea în aer focuri de armă. Iar la scurt timp, polițiștii din Buzău s-au sesizat din oficiu și au demarat mai multe cercetări. Ei au dat imediat de producătorul muzical din filmul lui Matei Dima „Haita în acțiune”, film în care joacă și Antonia.

Alberto Grasu s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă neletală fără drept. Poliția a confiscat pistolul tânărului și face precizări cu privire la acest fapt.

Cântărețul de trap Alberto Grasu s-a jucat cu pistolul unchiului și a ajuns la poliție

În ziua de 25 aprilie 2023, poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Buzău s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea de infracțiuni la regimul armelor și munițiilor de către un utilizator al unui cont în mediul online.

Ce transmit polițiștii buzoieni

Poliţiştii au demarat verificările specifice, în urma postării unei filmări în care efectuează un foc de armă în plan vertical cu un pistol susceptibil a fi supus autorizării.

„Cu ocazia verificărilor efectuate, utilizatorul a fost identificat ca fiind un buzoian în vârstă de 19 ani, iar în urma depistării acestuia poliţiştii au stabilit că arma utilizată este un pistol din categoria armelor neletale, supuse autorizării. Totodată, arma a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor. Faţă de tânăr, poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea parchetului, pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă neletală fără drept”, a transmis prin intermediul unui comunicat de presă IPJ Buzău.

Poliţiştii buzoieni au confiscat arma care ar fi fost deţinută în mod legal de unchiul tânărului, nicidecum de acesta din urmă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre