Îndrăgita cântăreață Adda continuă să lupte cu boala. A fost în pragul morții, dar acum situația e sub control. Artista le explică însă celor care trec prin aceeași situație ca și ea cât de atenți trebuie să fie cu alimentația. Iar zahărul este exclus total.
„Faci tratament degeaba dacă bagi zahăr”
„Explicația legată de zahăr e foarte simplă. Că tot mă întrebați de ce. Long story short, zahărul produce biofilm. E ca un înveliș foarte rezistent. Care nu poate fi penetrat de nici un antibiotic. Fie el natural sau chimic. Orice cocomârlă, mai ales tanti Borrelia, vrea să trăiască, să se înmulțească și să aibă o viață frumoasă.
Nah, se bagă în biofilm dacă ai mult și îți dă mumu. Că tu faci tratament degeaba dacă bagi zahăr. Există medicamente sau plante pentru acest biofilm. Cele chimice sunt foarte agresive. Eu nu am reușit să iau decât vreo 5 pastile pentru că nu am avut puls 38 de la o tabletă odată. Iar tincturile și plantele cam toate subțiază sângele. Ceea ce este periculos în anumite cazuri. Așa că, nu mai bine nu mănânci zahăr?”, a scris Adda pe contul de socializare.
Ce se întâmplă când pulsul scade sub 40 de bătăi pe minut
Potrivit specialiștilor, când pulsul unei persoane scade sub 40 de bătăi pe minut apare bradicardia. Este vorba de un sindrom ce se întâlnește mai ales în cazul pacienților cu fibrilație atrială, cu risc major de accident vascular cerebral. În cazul în care bradicardia se manifestă ca și pauză sinusală, adică impulsurile sinusale numai sunt emise, se ajunge la moartea subită a pacientului.
Frecvența cardiacă normală a copiilor este de aproximativ 100 de bătăi pe minut, iar în cazul adulților pulsul normal este considerat cel cu valori între 60-100 de bătăi pe minut. Acestea sunt însă măsurători pentru perioada de repaus.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook