Simona Ionescu / Redactor Șef

Artistul a vândut măști anti-Covid și a donat milionul de dolari. Ghici cui!

Artistul a vândut măști anti-Covid și a donat milionul de dolari. Ghici cui!
Cântărețul Abel, alias The Weeknd s-a implicat și lupta anti-Covid. Nu i s-a părut ok să stea departe și a lansat o linie de măști de protecție.

Artistul, în mare vogă în America și Canada, a anunțat că donează 500 de mii de dolari către linia întâi de luptători COVID-19 din orașul său natal din Canada, iar alți 500 de mii vor merge către MusiCares.

„Este important să dau înapoi comunității care m-a crescut”, a declarat artistul.

Donația către Scarborough Health Network Foundation din Toronto, vine din vânzările măștilor de protecție din brandul lui Abel Tesfaye, numit “XO”.

„Acest cadou va ajuta comunitatea noastră de spitale să acorde în continuare o grijă excepțională pentru oamenii din Scarborough și va demonstra echipei și doctorilor că munca lor nu trece neapreciată”, spune Elizabeth Buller, președinte al Scarborough Health Network.

Renumitul cântăreț și compozitor a lansat în luna aprilie măști de protecție din material cu brandul “XO”, cu promisiunea că va dona banii pentru ajutorul luptei contra noului virus COVID-19. O mască “XO” a fost scoasă la vânzare la prețul de 15 dolari.

Anunțul donației făcute de The Weeknd vine la trei luni după lansarea ultimului său album, „After Hours”, ce a debutat cu numărul 1 în Billboard 200 și cu toate piesele din proiect în Hot 100.

The Weeknd a împărțit ceilalți 500.000 de dolari, astfel: 200 de mii de dolari către comunitatea “Black Lives Matter Global”, alți 200 de mii către „Colin Kaepernick’s Know Your Rights Camp Legal Defense” și 100 de mii către „National Bail Out”.

Abel Makkonen Tesfaye are vârsta de 30 de ani și deține trei premii Grammy, două premii AMA (American Music Awards) și nouă premii Billboard Music.

Foto: Instagram

Divorțul anului în showbiz. Un sfert de veac le-a fost bine, acum soția are lozul câștigător

Cum arăta share-ul unei piese muzicale în anii ‘80. Despre Abel și Selena Gomez

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre