Simona Ionescu / Redactor Șef

Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată la Eurovision. Participarea sa e un vis devenit realitate

Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată la Eurovision. Participarea sa e un vis devenit realitate
Este pentru prima dată când cel mai îndrăgit concurs de muzică, Eurovision, are parte de așa ceva. Cine va reprezenta Marea Britanie.

A urmărit Eurovision ani buni, iar acum este fericit pentru că își va reprezenta țara la această uriașă competiție.

Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată la Eurovision. Participarea sa e un vis devenit realitate

Se numește Sam Ryder și este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de pe TikTok din Marea Britanie. Tânărul și-a uimit fanii cu melodiile sale, iar acum și-a văzut visul cu ochii, pentru că urmează să reprezinte țara sa la Eurovision. Cântărețul are nu mai puțin de 12 milioane de urmăritori, care-l iubesc pentru cover-urile pe care le interpretează.

Este vorba de piese ale marilor artiști precum Adele, Alicia Keys și Justin Bieber, iar tânărul se descurcă extraordinar. Sam Ryder va fi acum reprezentantul Marii Britanii în cadrul Eurovision cu piesa originală Space Man. Cântărețul e atât de îndrăgostit de Eurovision încât l-a urmărit de când era mic și acum e fericit că visul său s-a transformat într-o realitate.

„Sper să dau tot ce am mai bun, astfel încât Regatul Unit să fie mândru”

„Sunt fan al Eurovision de când eram copil, de aceea sunt atât de onorat că mi s-a oferit ocazia de a cânta la un eveniment alături de unii dintre cei mai talentați creatori, interpreți și compozitori din Europa. Sper să dau tot ce am mai bun, astfel încât Regatul Unit să fie mândru. Sunt extrem de entuziasmat că voi prezenta o melodie pe care am scris-o împreună cu prietenii mei vara trecută, acest aspect face ca întreaga experiență să fie și mai specială”, a declarat influencerul pentru presa engleză.

Cine va reprezenta România la Eurovision

Norocosul care va merge anul acesta la Torino din partea României este WRS cu piesa „Llamame”. Artistul a intrat în showbiz ca dansator și a apărut în concerte, dar și în multe clipuri alături de Antonia, Andreea Bănică sau Ruby. El a promis că la Eurovision va face un adevărat spectacol.

Sursă foto: click

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre