Simona Ionescu / Redactor Șef

Asia Express și-a desemnat concurenții! Nici prin gând nu vă trece ce vedete se vor bate pentru premiul cel mare

Asia Express și-a desemnat concurenții! Nici prin gând nu vă trece ce vedete se vor bate pentru premiul cel mare
Noul sezon Asia Express își deschide din nou porțile, iar o nouă serie de concurenți se va bate pentru premiul cel mare. Iată cine sunt cei  care vor pleca în aventura vieții.

S-a decis cine vor fi concurenții care vor fi participa la noua ediție a emisiunii „Asia Express”. Vedete una și una vor face tot ce vor putea să câștige premiul cel mare.

Găinușă, în acțiune

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, s-a făcut lista cu noile vedete care vor participa ca și concurenți la emisiunea Asia Express. Dacă în emisiunea trecută, a arătat cât de puternic este să treacă de toate probele fratele lui Șerban Huidu, în noua emisiune va veni să demonstreze că poate și Mihai Găinuș, care va participa alături de soția sa, Ioana, care apare în premieră.

Fiica lui Florin Salam atacă!

Și tot la Asia Express vor merge și fiica lui Florin Salam, Betty, alături de soțul său, Cătălin Vișinescu. Un alt cuplu interesant care va veni la America Express va fi fostul prezentator Victor Slav care va participa alături de iubita lui, Selina. Dar și cântărețul Andrei Ursu (WRS), care va face echipă cu iubitul său, Vlad Condurache.

Cine vor fi concurentii Asia Express 2024

Cu cineva va merge la „luptă” Anca Țurcașiu

Multă vreme s-a crezut că Anca Țurcașiu va merge la „luptă” alături de fiul său, dar va participa alături de actrița Andreea Samson. Nu în ultimul rând, deliciul telespectatorilor îl vor face comedianții Ioana State și Mane Voicu, cunoscuți de la emisiunea iUmor. O altă echipă forte va fi formată din prezentatorul de la Observator 12, Valentin Butnaru care va împărți totul cu actorul Adrian Nartea.

Lista completă a concurenților care vor veni la Asia Express, potrivit Cancan, va fi formată din următoarele echipe: Anca Țurcașiu și Andreea Samson, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, Carmen Negoiță și sora sa, Mihai Găinușă și soția, Ioana State și Mane Voicu, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Victor Slav și iubita Selina, Andrei Ursu și Vlad Condurache și Adrian Nartea cu Valentin Butnaru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre