Simona Ionescu / Redactor Șef

Asta e marfa care se mai găsește în magazinele din Kiev acum. E uimitor cum rezistă ucrainenii în fața războiului

Asta e marfa care se mai găsește în magazinele din Kiev acum. E uimitor cum rezistă ucrainenii în fața războiului
Războiul din Ucraina durează deja de 21 de zile. Noaptea trecută noi bombardamente au avut loc în Kiev și în restul Ucrainei. În acest context, numărul refugiaților plecați din țară a trecut de 3 milioane.

Trupele rusești nu au făcut progrese semnificative și nu au capturat niciunul dintre cele mai mari 10 orașe din Ucraina în care oamenii rezista și continuă să se apere. Una dintre vedetele care a rămas în țară,  cu arma în mână ca să lupte acolo unde este nevoie de întăriri, este și Miss Ucraina, Anastasiia Lenna.

Aceasta ține în permanență legătura cu comunitatea sa de urmăritori pe Instagram și răspunde la întrebările internauților din întreaga lume. Ea a dezvăluit astfel, că în Ucraina  cea mai mare nevoie, în acest moment nu sunt alimentele, ci medicamentele și materialele sanitare.

Cum rezistă ucrainenii în fața războiului

Ieri, frumoasa ucraineancă a făcut un live dintr-un supermarket din Kiev, pentru a arăta lumii întregi cum se descurcă conaționalii ei, și ce găsește lumea când merge la cumpărături.

„Avem apă, mâncare și electricitate în Kiev, dar avem nevoie de medicamente. Aproape toate orașele din Ucraina au fost atacate de armata rusă. Toate magazinele alimentare sunt deschise. Bunuri de bază sunt disponibile” a dezvăluit fosta miss.

Fostă Miss Ucraina Anastasiia Lena a plecat la război

Fostă Miss Ucraina a renunțat la rochii, bijuterii și haine scumpe și a pus mâna pe armă. Anastasia Lenna, de 31 de ani, a câștigat concursul de Miss Grand Ucraina în 2015. Ea a fost o răsfățată a lumii bune din Ucraina și a fost angajată de o mare companie din Turcia pe post de manager de Relații cu Publicul.

După începerea războiului din țara ei, ucraineanca a postat câteva fotografii în care ține în mână o armă Airsoft și a menționat că o va înlocui cu una adevărată pentru că „nu mai este vremea pentru arme de jucărie”. Conform Daily Star, frumoasa Anastasiia a revenit în țara ei, părăsind Turcia la scurt timp după invazia rusească.

Anastasiia s-a înrolat în armata ucraineană pe 26 februarie. Ea le-a transmis personal un mesaj soldaților ruși: „Oricine va trece granița Ucrainei cu intenția de a invada va fi ucis”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre