Simona Ionescu / Redactor Șef

Asta e pasiunea nebună a lui Bursucu. „Când ești bolnav nu ai ce să faci”…

Asta e pasiunea nebună a lui Bursucu. „Când ești bolnav nu ai ce să faci”…
E unul dintre cei mai simpatici prezentatori tv, iar după colaborarea cu Teo, Bursucu prezintă emisiunea „Dimineața cu noi” de la Kanal D.

Toată lumea știe cât de bun profesionist este, dar puțini cunosc aspecte din viața personală a lui Bursucu.

Asta e pasiunea nebună a lui Bursucu. Când ești „bolnav” nu ai ce să faci”…

Într-un interviu pentru Ego, Bursucu a adus în discuție cea mai mare pasiune a sa, mașinile de lux. El a povestit și cum și-a cumpărat prima mașină: a strâns din banii pe care i-a câștigat la emisiunea Dansez pentru tine, din premiul pentru cel mai bun coregraf. Nu a fost o mașină nouă, dar fiind scumpă, a plătit rate timp de trei ani.

„Am stat pe bogăție tot timpul în ceea ce privește mașinile”

„Ai mei nu au avut mașină pentru că niciunul nu are permis și prima mea mașină a fost un WV Golf 5. Am stat pe bogăție tot timpul în ceea ce privește mașinile. Sunt împătimit al autoturismelor. Mi-am strâns bani și, nu că aș avea ceva cu Dacia, dar am zis că ori îmi iau o mașină de îmi place, ori mai bine nu îmi iau.

Am avut și noroc că prima mea mașină mi-am achiziționat-o din banii pe care i-am câștigat la „Dansez pentru tine”, din premiul pentru cel mai bun coregraf. A fost un premiu care s-a oferit, la un moment dat, într-o ediție, de 5000 de euro. Cu banii ăia am mers și mi-am plătit avansul pentru prima mașină. Nu era nouă, era puțin rulată. Dar am făcut rate pentru 3 ani”, a declarat Bursucu.

„Aș da toți banii din lume pe mașini”

Nu a scăpat de această pasiune nici acum, așa că Bursucu a mărturisit că, dacă ar avea, ar da oricât de mulți bani pe o mașină de care s-ar îndrăgosti. „Și în ziua de azi aș da toți banii pe o mașină. Nu s-a schimbat nimic. În ceea ce privește mașina nu s-a schimbat nimic, aș da toți banii din lume pentru mașini. Nu știu dacă o să-mi treacă vreodată „boala” asta, pentru că e boală, dar îmi place confortul, îmi plac mașinile noi, îmi plac gadget-urile din ele”, s-a destăinuit prezentatorul.

Nu suportă mașinile murdare

În altă ordine de idei, el spune că sub nici o formă nu s-ar urca într-o mașină murdară. Iar cea pe care o conduce acum, pentru că are tapițerie albă, o spală la câteva zile. „În două uși nu mi-a plăcut niciodată, dar, într-adevăr, am și acum o mașină destul de sportivă. Nu e mașină mică, doar că e sportivă.

Iubita mea nu a avut niciodată de obiectat din punctul ăsta de vedere, plus că în mașina mea chiar există confort și pentru copii. În schimb, mașina mea are piele albă și a mea iubită mi-a spus să nu îndrăznesc să îmi iau piele albă ca după aceea să mă aducă că țip că s-au urcat copiii încălțați. (…) Dacă am mașina murdară nu mă pot urca în ea. La 3 zile mașina mea trebuie spălată interior-exterior.

Dacă cumva s-a zgâriat fac un preinfarct, mă pun lângă ea, plâng 20 minute, cu toate că știu că se repară imediat, dar sunt cu băiatul de la service în telefon din prima secundă. Îmi stă pe creier chiar dacă nu se vede. Poate să fie un punct jos pe bară care să nu se vadă, dar eu știu că este acolo și o va vedea toată lumea la orice semafor, chiar și în mers. E clar că nu se vede, dar când ești „bolnav” nu ai ce să faci”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre