Simona Ionescu / Redactor Șef

Atac devastator la adresa juraților de la Chefi la cuțite. Așa ceva nu s-a mai întâmplat

Atac devastator la adresa juraților de la Chefi la cuțite. Așa ceva nu s-a mai întâmplat
Singurul executiv chef român din Marea Britanie a lansat un atac fără precedent la adresa juraților de la Chefi la cuțite. N-au scăpat nici Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea.

Loredan Gargalac i-a „jumulit” pe noii jurați de la Chefi la cuțite. Singurul executiv chef român din Marea Britanie n-a avut milă.

Cheful Loredan Gargalac i-a atacat pe noii jurați ai show-ului Chefi la cuțite și susține că s-a uitat puțin la noul format al Antenei 1, iar ce a văzut nu i-a plăcut deloc. Acesta susține că trei dintre jurați, Alexandru Sautner, Orlando Zaharia și Ștefan Popescu sunt doar amatori și nu ar trebui să jurizeze o asemenea emisiune. Un singur bucătar a scăpat de săgețile chefului Loredan, e vorba de Abou Zaki.

„Sunt niște habarniști, la fel ca și cei vechi”

Chef Loredan Gargalac

„Singurul care își merită locul în acea emisiune este Richard Abou Zaki, italianul. Restul sunt niște habarniști, la fel ca și cei vechi!”, a declarat Loredan Gargalac, pentru Bugetul.ro. Abou Zaki, de care cheful din Marea Britanie a avut cuvinte bune, a început să intre în lumea frumoasă a gastronomiei în restaurantul La Gavroche, primul local cu 3 stele Michelin din Anglia. Este singurul bucătar cu 1 stea Michelin.

„Cred că a fost destinul meu să mă fac bucătar”

Chef Abou Zaki

„Eu m-am născut la Piatra Neamț, am 26 de ani și vin din Italia. Am început să gătesc de când aveam 8 ani, mama mea muncea la fabrică și eu am rămas acasă. Am crescut cu pasiunea asta de când eram mic. Visul meu era să fiu bucătar. (…) Ei s-au despărțit când aveam 6 luni, iar tatăl meu a plecat în America.

Eu am rămas cu mama mea. Cu tata am ținut legătura, vorbeam de 2-3 ori pe an. (…) Eu mi-am dedicat toată viața bucătăriei. Cred că a fost destinul meu să mă fac bucătar.”, a mărturisit Richard Abou Zaki la Chefi la Cuțite, când a fost invitat special în ediția 16 a sezonului 11.

Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au fost puși la zid

Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu la începuturi

N-au scăpat de limba ascuțită a lui Loredan Gargalac nici foștii chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, foștii jurați ai emisiunii.

„Sunt cunoscuți doar pentru că au apărut mai tot timpul la televizor, dar asta nu înseamnă că sunt și cei mai buni, că sunt profesioniști”. Mai mult, show-ul gastronomic nu ar fi avut nimic de pierdut după plecarea lor, ci chiar de câștigat, iar noii jurați ar trebui să fie cu mult peste rivalii lor, din punct de vedere profesional”, a mai spus celebrul chef român.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre