Simona Ionescu / Redactor Șef

Atac în Herăstrău. Un fotomodel dezvăluie cum a fost amenințat și bătut de amicii lui Alex Velea

Atac în Herăstrău. Un fotomodel dezvăluie cum a fost amenințat și bătut de amicii lui Alex Velea
Un cunoscut model internațional a dezvăluit că a fost ținta unui atac în parcul Herăstrău, iar autorii ar fi fost chiar amicii lui Alex Velea.

Andre Bîrleanu, cunoscut model internațional, ar fi fost agresat de doi artiști de la Golden Boy Society, protejații lui Alex Velea. Cei doi ar fi Răzvan Ion, cunoscut în showbiz drept Jon Băiat Bun, și Blvk Matias, cântăreț și fost concurent la emisiunea “Chef la cuțite” și MC. Andre a povestit totul la emisiunea lui Măruță. Incidentul ar fi avut loc joi seară, pe podul din parcul Herăstrău. 

Andre a povestit că era cu prietenii în parc și se plimbau cu bicicleta, când s-a trezit cu un pumn de la unul dintre cei doi. „Eram cu niște bicicliști, vreo șapte. Acolo, în Herăstrău, e un pod, eu circulam pe pista pentru biciclete, când am fost lovit de unul din băieții aștia, mi-a dat un pumn. 

Andre Bîrleanu

Am căzut între bicicletă și parapet și mi-am tăiat genunchiul. M-au amenințat că o să mă înjunghie, erau foarte violenți fizic și verbal. Oamenii filmau ce se întâmpla. Unul a vrut să-mi ia bicicleta cu mine cu tot și să mă arunce în lac. Aveau o lamă la ei cu care m-au amenințat. Mi-au făcut bicicleta praf și nu era a mea”, a dezvăluit modelul. 

Atac în Herăstrău. S-a lăsat cu plângere la poliție și prezența mascaților 

Bîrleanu a povestit că a sunat imediat la poliție, însă cei doi artiști au fugit imediat de la locul faptei. Modelul spune că aceștia s-au refugiat într-un local din Herăstrău, de unde au fost scoși cu ajutorul mascaților. Voi merge la INML pentru că genunchiul meu este umflat și rănit. Eu voi continua cu procesul, îi dau în judecată! Ei se cred mari rapperi!”, a mai spus Andre Bîrleanu.

Pe partea cealaltă, Jon Băiat Bun are cu totul altă versiune asupra poveștii. Acesta spune că nici vorbă de bătaie, ci că a fost doar un schimb de replici. „Nu a fost nici un scandal, a fost un schimb de replici care a degenerat într-un scandal. Nu s-a bătut nimeni. Băiatul respectiv a intrat cu bicicleta într-un prieten de-al meu și l-am înjurat. De aici a pornit scandalul și au venit și Poliția, și mascații, nu am înțeles de ce. I s-a stricat bicicleta când a intrat în prietenul meu. Nu l-am lovit! A fost doar un schimb de replici! Nu am avut nici o lamă la noi!”, a declarat Jon Băiat Bun. 

Foto: Instagram

Iulia Albu se mândrește cu un păr de invidiat. Și-a făcut injecții în scalp

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre