Simona Ionescu / Redactor Șef

Atleta a revenit, după ce o lună a stat „pe tușă” din cauza unui test pozitiv la canabis

Atleta a revenit, după ce o lună a stat „pe tușă” din cauza unui test pozitiv la canabis
În vârstă de 23 de ani, americanca Sha'Carri Richardson a demonstrat încă odată că este cea mai bună dintre cele bune.

Sportiva a stabilit cel mai bun timp al anului 2023 în proba de 100 de metri: 10,71 secunde. Aproape de recordul mondial al probei, stabilit în 1988 de Florence Griffith-Joyner, care a fost de 10,49 secunde.

A ratat Jocurile Olimpice de la Tokyo fiind depistată pozitiv la canabis

Cariera lui Sha’Carri Richardson, considerată este una dintre cele mai excentrice apariții din lumea atletismului s-a întrerupt din fericire doar pentru o lună, după ce a fost depistată pozitiv la canabis. Acesta a fost și motivul pentru care a ratat Jocurile Olimpice de la Tokyo.

A aflat de deces de la un reporter

Într-un interviu acordat postului NBC, Richardson a pus testul pozitiv pe seama consumului de marijuana ca modalitate de a face față morții neașteptate a mamei sale biologice, în timp ce se afla în Oregon pentru probele olimpice.

A revenit pe teren, după o lună de pauză

Richardson, care a fost crescută de bunica ei, a declarat că a aflat despre deces de la un reporter în timpul unui interviu. Vedeta a mărturisit că a fost un eveniment șocant.

„Știu ce am văzut, am greșit, știam ce am și ce nu am voie să fac

„M-a trimis într-o stare de panică emoțională. Nu am știut cum să-mi controlez emoțiile mele în acea perioadă. Îmi cer scuze foarte mult dacă v-am dezamăgit, și am făcut-o. Mi-am regăsit liniștea pe pistă și nu mai las pe nimeni să-mi ia asta. Vreau să îmi prezint scuzele pentru faptele mele.

Știu ce am văzut, am greșit, știam ce am și ce nu am voie să fac. Nu vreau să emoționez pe nimeni, nu caut scuze. Nu mă judecați, sunt un simplu om”, a declarat sportiva. Între 19-27 august 2023 va participa la Campionatele Mondiale, programate la Budapesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre