Simona Ionescu / Redactor Șef

Au început filmările pentru sezonul 19 „Te cunosc de undeva”. Se anunță un concurs incendiar

Au început filmările pentru sezonul 19 „Te cunosc de undeva”. Se anunță un concurs incendiar
Fanii emisiunii ”Te cunosc de undeva” sunt în culmea fericirii! Cei mai în vogă artiști au început filmările și toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să înceapă spectacolul!

S-a aflat și cine sunt concurenții, iar printre aceștia se află o vedetă extrem de iubită de români, care a fost primită cu aplauze de toți colegii.

E vorba de frumoasa Anca Țurcașiu, care pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Cântăreața se va „lupta” cu Jean Gavril dar și cu Emilian și WRS, câștigătorii sezonului trecut. Cel mai așteptat cuplu este cel format din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cei doi prieteni care fac deliciul telespectatorilor și al juriului.

Se întoarce Romică Țociu

Simpaticul actor Romică Țociu va fi din nou pe platoul de filmare, de data asta în cuplu cu o altă mare voce a României, Vlăduța Lupău. Aceștia vor încerca să se impună în fața unui alt cuplu și în emisiune, dar și în viața reală, Valentin și Codruța Sanfira.

Cine vor fi prezentatorii

Ca și în emisiunea trecută, prezentatorii vor fi frumoșii Alina Pușcaș și Pepe. La masa juriului vor rămâne, la fel ca până acum, Cristi Iacob, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan. Interviurile cu vedetele vor fi făcute și acum, cu mult umor de fostul concurent al sezonului 17, Zarug.

Pepe și Alina Pușcaș, în exercițiul functiunii la Te cunosc de undeva

“Sunt bucuroasă să vă anunţ că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon «Te cunosc de undeva!», unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune din România. Abia aşteptăm să vă arătăm ce se întâmplă pe platoul de filmare, să descoperiţi artiştii care deja se bucură de nişte transformări absolut fabuloase! Avem foarte, foarte multe surprize, dar deocamdată nu vă putem spune mai mult! Fiţi cu ochii pe noi!”, a transmis Alina Pușcaș.

„Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie! Şi câte noutăţi v-am pregătit”

La fel de entuziasmat este și Pepe, care le-a promis fanilor distracție pe cinste. “Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, pontos, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta!

Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie! Şi câte noutăţi v-am pregătit! În acest moment, pot să vă spun că doar scena şi Zarug au rămas aceiaşi! Şi, evident, eu şi Alina!”, a fost mesajul lui Pepe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre