Simona Ionescu / Redactor Șef

Au început filmările pentru „Tătuțu”. Un celebru actor va face parte din distribuție

Au început filmările pentru „Tătuțu”. Un celebru actor va face parte din distribuție
Actorul Valentin Teodosiu joacă pentru a doua oară în cariera lui în „Tătuțu”, un nou serial care va avea premiera în această toamnă la ProTV.

Actorul Valentin Teodosiu face parte din distribuția unui nou serial care îi va încânta pe fani. E vorba de „Tătuțu”, rol interpretat de actorul George Mihăiță, un film care va putea fi urmărit de telespectatori din această toamnă la ProTV.

Valentin Teodosiu a mai jucat în serialul „Groapa – Familia e totul”

Valentin Teodosiu va intra în pielea lui Titi Baros, cunoscut în lumea interlopă ca și Faraonu, unul dintre cei mai de temut personaje din „Tătuțu”. Valentin Teodosiu a jucat înainte în serialul „Groapa – Familia e totul”. Actorul are peste 100 de filme în care și-a demonstrat talentul și a fost vocea Postului ProTV încă din anul 1996.

În acest film vor juca și actorii din Clanul

Valentin Teodosiu, într-un nou serial, din toamnă, la ProTV

Acțiunea noului serial „Tătuțu”, care va fi difuzat în această toamnă la ProTV se petrece cu 20 de ani înainte acțiunii din „Clanul”. În rolul principal va fi tot George Mihăiță, dar cu 20 de ani mai tânăr. Filmările au început, iar pe lângă actorii din Clanul, postul de televiziune a anunțat alți actori surprinzători.

„Atât pot să vă mai spun, că îmi place foarte mult, că este o echipă minunată de profesionişti”

Valentin Teodosiu a mărturisit că a fost extrem de bucuros când a primit propunerea de juca acel rolul unui personaj de „temut”, în fața căruia nimeni nu îndrăznește să ridice glasul și privirea.

„Personajul meu este cel mai de temut al vremii! Titi Baros zis şi Faraonu! Este un dur, este de temut, toţi îl ascultă. Și poate fi un exemplu pentru cei de teapa lui Bebe Măcelaru` care apare cu 20 de ani mai tânăr!

Mai multe nu vă pot dezvălui! Atât pot să vă mai spun, că îmi place foarte mult, că este o echipă minunată de profesionişti şi sunt convins că „Tătuțu” va fi un serial de mare succes la public”, a mărturisit artistul mândru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre