Simona Ionescu / Redactor Șef

Augustin Viziru spune cum funcționează cel mai tare „drog”: „Bagă oxigen ca să te țină. Vin cămătarii să-ți ofere bani”

Augustin Viziru spune cum funcționează cel mai tare „drog”: „Bagă oxigen ca să te țină. Vin cămătarii să-ți ofere bani”
Iubit de români datorită rolurilor pe care le-a interpretat genial, Augustin Viziru a vorbit de lucruri necunoscute până acum de nimeni.

Libertin din copilărie, a fost ținut în frâu cât s-a putut de părinți, dar Augustin Viziru a călcat de multe ori strâmb. Din fericire, lucrurile s-au remediat.

Augustin Viziru spune cum funcționează cel mai tare „drog”: „Bagă oxigen ca să te țină. Vin cămătarii să-ți ofere bani”

Invitat în podcastul lui Radu Tibulcă de pe YouTube, Augustin Viziru a făcut destăinuiri tulburătoare despre perioada în care nu avea reguli, nu considera că face parte din sistem, dar și de momentul de care nu e deloc mândru, când a fost dependent de jocurile de noroc.

„În momentul când începeam să pierd, începea adrenalina, ăla era drogul de care aveam eu nevoie. Senzația aia. Luam bani de la cămătari, îți dai seama. Dacă venea unul în cazinou și-mi zicea să iau un milion de euro să joc și îmi dai tu săptămâna viitoare banii, îi luam. Fenomenul cazinou despre asta e vorba. (…)

De aia nu sunt geamuri în cazino, de aia nu sunt ceasuri în cazino. De aceea nu poți să pariezi cash. (…) Dacă venea cineva afară și îmi spunea că îmi dă 500 și săptămâna viitoare să-i dau 700, îi spuneam să plece urgent. Când jucătorii realizează că sunt dependenți de senzația de a pierde și nu de a câștiga, atunci poate face un progres în a se lăsa”, a povestit tânărul.

„Intram în cazino leu și ieșeam pisică”

Mai în glumă, mai în serios, Augustin Viziru i-a dat dreptate lui Giovanni Becali, afirmând că în cazino:” Intram leu și ieșeam pisică. Plus că sunt multe chestii. Bagă oxigen prin instalații ca să te țină treaz”, a spus actorul. Dar Augustin a fost norocos, pentru că s-a numărat printre cei care au realizat că nimeni nu bate cazinoul. Atunci a renunțat la jocurile de noroc și și-a schimbat viața. A fost, cu siguranță, una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre