Simona Ionescu / Redactor Șef

Se alege praful de averea Elenei Udrea. Un alt bun al fostului ministru a fost scos acum la vânzare

Se alege praful de averea Elenei Udrea. Un alt bun al fostului ministru a fost scos acum la vânzare
Problemele par să nu se mai termine pentru Elena Udrea. De parcă nu i-ar fi de ajuns că se află în spatele gratiilor, a mai primit o palmă. Averea se duce de râpă.

Cine știe cu ce avere va mai rămâne Elena Udrea când va ieși din închisoare. ANAF i-a pus iar gând rău.

Averea Elenei Udrea nu mai e ce a fost odată. ANAF i-a luat acum un alt teren care este situat în zona lacului Străulești, în valoare de 5000 de metri pătrați, care va fi scos la vânzare. Acesta este evaluat la peste două milioane de euro, iar aceasta sumă ar trebui să acopere prejudiciul care trebuie recuperat de la fostul ministru al Turismului. Prejudiciu care va trebui împărțit între ANAF și Biroul de Turism pentru Tineret.

Anul trecut, ANAF a mai scos la vânzare două mașini și alte terenuri

Elena Udrea a mai trecut printr-o situație similară anul trecut, când ANAF i-a scos la vânzare alte terenuri, dar și două mașini. E vorba de un Mercedes vechi de 17 ani și un Fiat 500 vechi de zece ani. Elena Udrea a spus atunci că nimic nu e adevărat.

Elena Udrea își plânge amarul în spatele gratiilor

„Nu doar că stau abuziv în puscărie de 6 luni, dar tot abuziv sunt pusă să plătesc 8 milioane de lei, contravaloarea promovării României la gala de box când a boxat Lucian Bute în 2011 la Bucuresti. Promovarea a avut loc, brandul turistic a fost promovat si a fost văzut de aproape 200 de milioane de spectatori si telespectatori în direct si în reluare, pe televiziuni naționale și internationale cum ar fi Eurosport, Euronews, CNN.

„Deci putem spune ca Romania s-a promovat pe banii mei”

A fost cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în România și cea mai mare actiune de promovare a țării, și eu sunt pusă acum să plătesc contravaloarea acestei promovări, fără să fiu vinovată de ceva anume. Deci putem spune că România s-a promovat pe banii mei.

E ca și cum ai pune un ministru al transporturilor să plătească un pod care s-a făcut, de care se bucură toată tara, pe el trec mașini. Dar pentru că o justitie absurdă zice că ministrul nu ar fi supravegheat suficient pe cei de la CNAIR care au făcut licitația pentru construirea podului. Și desi nimeni de la CNAIR nu este acuzat de nimic, totuși, ministrul este pus să plătească podul din banii lui. Ce să zic: să tot faci lucruri pentru țara asta!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre