Simona Ionescu / Redactor Șef

Avionul lui Elton John, defect și prins în furtună. Artistul, aflat la bord, a trăit spaima vieții. Foto

Avionul lui Elton John, defect și prins în furtună. Artistul, aflat la bord, a trăit spaima vieții. Foto
Elton John s-a aflat în mijlocul unui incident aeronautic după ce avionul său privat a suferit o defecțiune. De trei ori s-au chinuit piloții să pună avionul la sol, pentru că, pe lângă defecțiune, s-au confruntat și cu o furtună.

Celebrul artist în vârstă de 74 de ani călătorea de la Aeroportul Farnborough din Hampshire, luni, pentru un concert la  New York, când piloții avionului său privat, în valoare de 90 milioane de dolari, au hotărât să se întoarcă din cauza unei probleme cu sistemele hidraulice ale avionului. Avionul a fost de două ori forțat să-și întrerupă aterizarea de urgență, din cauza unei furtuni care izbucnise la sol.

Piloții au reușit sa  aterizeze cu succes abia la a treia încercare. Serviciile de urgență au înconjurat Jetul Bombardier Global Expres iar Sir Elton a fost destul de „agitat” de incident, a relatat Daily Mail. O sursă a povestit publicației: „Jetul a fost afectat de furtună și de defecțiunile tehnice de la bord și a aterizat cu dificultate. Elton a urcat mai târziu într-un avion de linie către Statele Unite pentru a se asigura că va ajunge la timp pentru concertul său de la Madison Square Garden, parte a turneului său global”.

Ce avion deține Elton John

Avionul privat al lui Elton John este un Bombardier Global Express, un jet de afaceri, care poate transporta până la 18 pasageri. Primul astfel de avion a zburat pe 13 octombrie 1996 și este alimentat de două motoare BMW / Rolls-Royce BR710S. Bombardier Global Express este preferat atât de persoane fizice, cât și de companii, operatorilor de charter executiv și agenții guvernamentale.

Elton John își continuă turneul întrerupt în martie 2020

În ciuda evenimentelor turbulente de luni dimineață, Sir Elton a uimit mulțimea din New York, marți, cântând multe dintre melodiile sale care l-au făcut celebru. El a căutat să fie plin de energie atunci când și-a făcut apariția alături de trupa sa. Îmbrăcat într-un costum alb și negru, cu ochelari mari, starul britanic a oferit un show pe măsura așteptărilor, cântând  inclusiv Freedom Philadelphia.

Rockerul britanic, tocmai și-a reluat turneul la 20 ianuarie 2022, când sa întors pe scenă, în  New Orleans, după o pauză de aproape doi ani.

„Wow, nu am mai apărut pe scenă de la data de 6 martie 2020. Aceasta este o nouă experiență pentru noi, nu am avut niciodată această perioadă de timp departe de scenă, cel puțin de la vârsta de 17 ani, a spus el mulțimii la acest concert. Ați ținut la aceste bilete timp de 745 de zile. Și nu vă pot mulțumi suficient pentru că ați fost atât de răbdători. Trăim în vremuri amuzante, dar vom avea parte de un show minunat.”

Turneul este programat să-l aducă pe Elton John în Europa și apoi să îl reîntoarcă în America de Nord înainte de a ajunge în Australia și în Noua Zeelandă, anul viitor. Este de așteptat ca Sir Elton John să încheie turneul în Europa în 2023.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre