Simona Ionescu / Redactor Șef

Azi e cea mai importantă zi din viața lui Marian Godină. Iată prima poză cu el într-o ipostază nouă

Azi e cea mai importantă zi din viața lui Marian Godină. Iată prima poză cu el într-o ipostază nouă
Fostul agent de circulație, Marian Godină, a devenit tată pentru prima oară. Fiica lui a venit pe lume în urmă cu puțin timp, iar mândrul tătic le-a arătat-o fanilor săi.

Marian Godină și soția lui, Georgiana, au devenit părinți. Polițistul brașovean e în culmea fericirii, dorindu-și foarte mult un copil. Micuța a primit nume de Sfânt.

„Fetița noastră, Maria”, a scris polițistul pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei cu el ținându-și în brațe fiica.

Fotografia a adunat rapid mii de comentarii și aprecieri, inclusiv de la persoane publice. Printre „VIP”-uri s-au numărat Vitalie Cojocari, Lucian Mândruță sau Ana Birchall. Nu în ultimul rând, Godină a fost felicitat și de fostul prefect al Capitalei și fost polițist, Traian Berbeceanu.

Berbeceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, îi este naș lui Godină și sunt șanse mari, comentează fanii, ca și micuța să fie creștinată tot de acesta.

Cine e soția lui Marian Godină

Marian și Georgiana au spus DA în urmă cu trei ani. Cei doi s-au căsătorit în Scheii Brașovului și au petrecut în Poiana Brașov. 25 de ani avea Georgiana la nuntă. “Meghan Markle va fi invidioasă”, a scris Marian pe rețeaua de socializare lângă o poză cu soția sa îmbrăcată în rochie de mireasă. În aceeași zi, 19 mai, Meghan Markle și prințul Harry se căsătoreau în Londra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre