Simona Ionescu / Redactor Șef

Azi e ziua înmormântării interlopului Emi Pian. Polițiștii au îmbrăcat veste antiglonț

Azi e ziua înmormântării interlopului Emi Pian. Polițiștii au îmbrăcat veste antiglonț
Azi e ziua înmormântării interlopului Emi Pian, iar Poliția și Jandarmeria s-au mobilizat ca la război. Înainte de a fi condus la cimitir, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Florin Mototolea, liderul clanului Duduienilor, a fost depus duminică dimineaţă la capela Bisericii Sfânta Parascheva din Capitală. 

Familia îndurerață a lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, ucis de un membru al unul clan rival, se așteaptă ca la înmormântare să participe mii de persoane. Pentru a se preîntâmpina evenimente nedorite, Poliţia şi Jandarmeria s-a mobilizat și au stabilit împreună cu familia traseul pe care va merge cortegiul funerar.

E de așteptat ca la înmormântare să ajungă și interlopi extrem de periculoși, dar și din clanurile rivale. Ca atare, oamenii legii s-au echipat cu veste antiglonț și antiînjunghiere.  Duminică dimineață când sicriul a fost depus la biserică, 100 de persoane au însoţit maşina mortuară. Emi Pian va fi înmormântat duminică la cimitirul „Tudor Vladimirescu” de pe Șoseaua Antiaeriană.

Ce s-a decis în consiliul de familie condus de fiul Mamei Omida

Cu toate că membrii clanului Duduienilor spun că sunt pașnici și nu vor razbunare, pe rețelele de socializare circulă zvonuri contrarii, acestea fiind lansate chiar din ziua omorului, pe TikTok și Facebook. Reprezentantul Duduienilor recunoaște că au făcut consiliu de familie, dar spune că au decis să lase totul în mâna justiției.


Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au botezat!

Spectacol de excepție. Aurorele polare pe cerul Timișoarei


„Am votul tuturor din familia Duduianu să ne exprimăm. Suntem creștini ortodocși. Prioritatea numărul 1 este să facem toate necesitățile evlavioase pentru a îngropa mortul. După un consiliu de trei zile, vreau să asigur opinia publică că nu ne arde de răzbunare. Este o minciună sfruntată, suntem oameni integri, cu capacitatea de a analiza situaţia. Lăsăm la latitudinea organelor de cercetare, ne supunem legilor”, a declarat Viorel Motoi, fiul mamei Omida şi unchiul lui Emi Pian.

Și ministrul de Interne Marcel Vela a spus, vineri, că România este un stat sigur, iar cetăţenii care respectă legea nu au de ce se teme. În schimb, cei care încalcă legea, „vor suporta rigorile ei”. „Suntem cu ochii pe voi”, le-a transmis Vela infractorilor. De asemenea, Jandarmeria Capitalei a transmis un mesaj în care recomandă populaţiei că respecte măsurile anti-COVID.

Asasinul lui Emi Pian, în arest

Vineri, bărbatul care l-a omorât pe Emi Pian a fost prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Emanuel Gheorghe nu este recidivist și nu a mai fost cercetat pentru fapte ce ar fi constituit infracțiuni. Acest lucru va conta în viitorul proces, mai ales că apărătorul său va încerca să schimbe încadrarea din omor simplu în lovituri cauzatoare de moarte în scop de legitimă apărare.

Răzbunarea Duduienilor

Din mediul interlop au transpirat informații că, după înmormântarea lui Emi Pian la cimitirul Tudor Vladimirescu, se va întruni un stabor, iar „puștiul” va trebui să plătească o sumă colosală familiei defunctului, căci în funcție de asta vor curge și mărturiile. Informațiile au fost dezmințite de câțiva apropiați ai clanului Duduianu.

Și în cursul zilei de azi vor cânta lângă sicriul cu aer condiționat Florin Salam și Sorin Copilul de Aur și se vor face grătare, conform tradițiilor romilor.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre