Simona Ionescu / Redactor Șef

Azi este Ziua bărbatului. Cine e numărul 1 în Top 10 masculi de succes, votați de românii în sondaj

Azi este Ziua bărbatului. Cine e numărul 1 în Top 10 masculi de succes, votați de românii în sondaj
Ziua Internațională a bărbatului este sărbătorită în fiecare an la 19 noiembrie și este marcată în aproximativ 80 de țări din întreaga lume. Care sunt cei mai de succes bărbați din România lui 2023.

Nu doar femeile au zi de naștere, ci și domnii. Începând cu anul 2016, Parlamentul României a votat Ziua Bărbatului ca sărbătoare oficială.

Românii îi vor desemna astăzi pe cei mai de succes bărbați din anul 2023. Topul final a rezultat în urma voturilor online, pe site-ul www.barbatidesucces.ro. Și-au exprimat votul nu mai puțin de 4179 de persoane. Din Top 10 fac parte artiști, sportivi și oameni de afaceri. Perioada de vot a avut loc între 15 septembrie – 15 octombrie 2023.

Cum a fost realizat topul?

Fiecare persoană care a votat a avut posibilitatea să enumere 3 bărbați de succes din România. Locul 1 a primit 100 de puncte, locul 2 a primit 66 de puncte, iar locul 3 a primit 33 de puncte.

Bărbați de succes 2023

Topul a rezultat prin adunarea numărului de puncte pentru fiecare nume Rezultatele votului au fost certificate de firma de studii de piață www.Brandberry.ro. Bărbați de Succes este o campanie Zile și Nopți.

Cine sunt bărbații cei mai votați. Top 10

1. Ion Țiriac

2.Gheorghe Hagi

3.David Popovici

4.Gheorghe Zamfir

5.Smiley

6.Daniel Dineș

7.Victor Rebengiuc

8.Tudor Chirilă

9.Horia Brenciu

10.Ștefan Bănică jr.

Care sunt premiile pentru câștigători

Tragerea la sorți a câștigătorilor campaniei Bărbați de succes va avea loc chiar de Ziua bărbatului, pe 19 noiembrie și vor participa toți cei care au votat pe site. Premiile sunt incredibile! Câștigătorul premiului cel mare va avea parte de o excursie între destinație exotică, pentru 2 persoane, în valoare de 17.000 lei impozabili (15.370 lei – valoarea netă a premiului. Vor mai fi și 50  de KIT-uri de produse Nivea Men.

Fiecare kit are o valoare de 108,17 lei. Câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul www.zilesinopti.ro, www.barbatidesucces.ro și pagina de social media www.facebook.com/zilesinopti. Bărbați de Succes este o campanie susținută de ROCK FM. În multe țări există persoane care folosesc această zi pentru a evidenția unele dintre problemele sociale cheie cu care se confruntă bărbații și băieții din întreaga lume.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre