Simona Ionescu / Redactor Șef

Baba Vanga, previziuni tulburătoare pentru 2025. Mai rău de atât, nu se poate

Baba Vanga, previziuni tulburătoare pentru 2025. Mai rău de atât, nu se poate
Baba Vanga, cunoscută și sub numele de Vangeliya Pandeva Gushterova, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, a făcut previziuni tulburătoare pentru 2025. Femeia spune că va începe sfârșitul vremurilor.

Numită și Nostradamus al Balcanilor, Baba Vanga, cunoscută în toată lumea pentru puterile sale de precogniție, a vorbit despre sfârșitul vremurilor. Bulgăroaica a prezis că acest lucru va începe anul viitor, în 2025.

A prezis 11 septembrie 2001 și războiul din Ucraina, potrivit The Sun, dar ar fi afirmat că sfârșitul lumii va începe în 2025.

Apocalipsa va începe în 2025

De fapt, unele rapoarte au susținut că Vanga a avertizat că lumea se va sfârși în 2023 din cauza armelor biologice nucleare și a unei furtuni solare. Nu există nicio înregistrare oficială a premonițiilor ei și a veridicității lor.

Dar cea mai recentă previziune apărută în presa engleză este afirmația potrivit căreia sfârșitul lumii va începe în 2025, conform diferitelor rapoarte. Omenirea nu va fi ștearsă până în 5079, dar apocalipsa va începe în 2025, a menționat femeia.

Cronologia lui Vanga pentru sfârșitul omenirii

2025: Un conflict în Europa va devasta populația continentului.

2028: Oamenii vor începe să exploreze planeta Venus ca sursă de energie.

2033: Calotele glaciare polare se vor topi, ridicând nivelul mărilor la cote drastice în întreaga lume.

2076: Comunismul se va răspândi în țările din întreaga lume.

2130: Oamenii vor intra în contact cu extratereștrii.

Lumea se va sfârși în anul 5079

Baba Vanga, predicții pentru 2025. Începe sfârșitul lumii

2170: O secetă va devasta o mare parte a lumii.

3005: Pământul va intra în război cu o civilizație de pe Marte.

3797: Oamenii vor trebui să părăsească Pământul pentru că acesta a devenit nelocuibil.

5079: Lumea se va sfârși.

În acest an, Ceasul Apocalipsei a fost setat la 90 de secunde până la miezul nopții

Vanga nu este singurul personaj care a susținut că știe când se va sfârși lumea. Unii au susținut că tribul mayaș a prezis sfârșitul lumii în 2012, deoarece calendarul lor s-a oprit la 21 decembrie 2012. Bulletin of the Atomic Scientists anunță, de asemenea, o estimare anuală cu ceasul său Doomsday Clock.

În acest an, Ceasul Apocalipsei a fost setat la 90 de secunde până la miezul nopții pentru al doilea an la rând, „reflectând starea continuă de pericol fără precedent cu care se confruntă lumea”.

Anul trecut, ceasul a fost, de asemenea, setat la 90 de secunde de miezul nopții, cel mai aproape de miezul nopții din istoria ceasului.

Vindecătoarea și prezicătoarea Baba Vanga a murit în 1996, dar adepții ei încă așteaptă unele dintre predicțiile pe care le-a făcut înainte de moartea sa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre