Simona Ionescu / Redactor Șef

Baba Vanga, cele 7 predicții cumplite pentru 2024

Baba Vanga, cele 7 predicții cumplite pentru 2024
Asasinarea unui șef de stat, vindecarea cancerului, dezastre, multe calamități. Așa se anunță anul care vine. Cel puțin așa l-a vizualizat celebra prezicătoare supranumită Nostradamus din Balcani.

Vanga, născută Vanghelia Pandeva Dimitrova, după căsătorie Vanghelia Gușterova, a fost o prezicătoare oarbă bulgară, vindecătoare cu plante. Ea și-a petrecut cea mai mare din viață în zona Rupite din munții Kozhuh. Adepții ei au fost convinși că ea poseda abilități paranormale, iar prezicerile ei sunt atent urmărite, mai ales că multe din ele s-au împlinit. Bunăoară,Vanga a prezis atentatul de la World Trade center, dar și războiul din Ucraina, potrivit The Sun.

Baba Vanga, predicții cumplite pentru 2024

Mistica  a oferit, de asemenea, mai multe afirmații despre 2023, inclusiv o predicție șocantă că o explozie a unei centrale nucleare ar devasta planeta și o afirmație vagă că orbita Pământului se va schimba dramatic în acest an – cu efecte devastatoare. În mod clar, niciuna din aceste predicții nu s-a întâmplat până în acest moment.

Deși Vanga a murit în urmă cu 26 de ani, când avea 85 de ani, adepții ei susțin că a lăsat în urmă o mulțime de predicții inclusiv pentru anul ce va veni, 2024, dar și pentru mulți ani ce vor ruma. Iată cele șapte predicții ale sale pentru 2024.

Asasinarea lui Putin

Baba Vanga a prezis că liderul rus Vladimir Putin va fi ucis. Președintele Putin va fi ucis de unul dintre conaționalii săi în 2024, potrivit prezicătoarei bulgare. Întâmplător, chiar luna trecută, un utilizator de pe canalul rusesc social media Telegram, numit General SVR, a susținut în mod fals că Vladimir Putin a murit și că doar dublura sa trăiește apărând la evenimentele publice. Cu toate acestea, Kremlinul a negat acest lucru, numindu-l „absurd”.

Potrivit clarvăzătoarei bulgare, Vladimir Putin va fi asasinat în anul care vine

Andrii Yusov, un purtător de cuvânt al Serviciului de Informații al Apărării din Ucraina,  a acuzat ulterior Rusia că a răspândit un zvon despre moartea lui Putin pentru a-i testa popularitatea.

Teroare în Europa

Baba Vanga a ghicit că Europa se va confrunta cu o creștere a terorismului și că o „țară mare” va efectua fie teste de arme biologice, fie atacuri, anul viitor.

Dezastre climatice

Ea a prezis că dezastrele naturale vor abunda anul viitor. Baba Vanga a spus că, pe lângă evenimentele meteorologice, ar putea exista și o creștere a nivelului de radiații, după cum scrie sursa citată.

Criza economică

Clarvăzătoarea oarbă a prezis că îndatorările țărilor și implicit a oamenilor vor fi în creștere, tensiunile globale și transferul puterii de la Vest la Est vor alimenta o criză economică majoră.

Atacuri cibernetice

Baba Vanga a spus că hackerii vor începe să vizeze infrastructura, cum ar fi rețelele electrice și stațiile de tratare a apei, ceea ce va amplifica amenințările la adresa securității naționale a țărilor atacate.

Revoluția tehnologică

De asemenea, Baba Vanga a prezis că calculul cuantic ar vedea un progres major, deoarece computerele cuantice procesează informațiile mai repede decât computerele standard. Ea a prezis, de asemenea, o creștere a utilizării inteligenței artificiale (AI).

Descoperiri medicale esențiale

Singura veste bună lăsată de prezicătoare pentru anul care vine este în domeniul medical. Vanga a prezis că în curând vom avea leacul atât pentru cancer, cât și pentru boala Alzheimer. În plus față de cele șapte predicții ale sale pentru anul viitor, omenirea se poate aștepta la o rezolvare a foametei mondiale între 2025 și 2028.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre